Izbjegavajte ovu odjeću ako želite brzo proći osiguranje u zračnoj luci

Idete li uskoro na godišnji odmor avionom, ali se već bojite one dosadne sigurnosne provjere? Da, isti! Naravno da želite nositi udobnu odjeću ako je pred vama dugo putovanje, ali jeste li znali da određena odjeća povećava šanse da ćete biti istaknuti na osiguranju? Zato biste tijekom leta trebali izbjegavati ove odjevne predmete.

Prevelika odjeća

U redu, prevelika odjeća prirodno stoji nevjerojatno kad putujete. Ipak, pametnije je izbjegavati široku, vrećastu odjeću u zračnoj luci. Zašto? Predimenzionirana odjeća potpuno uništi oblik vašeg tijela, pa postoji velika vjerojatnost da će vas izdvojiti kada budete morali proći osiguranje da vas pretresu. Stoga izbjegavajte ovo što je više moguće!

Teške, velike cipele

Čak i ako imate cipele s debelim potplatom, puno metalnih volana ili dugih vezica, velike su šanse da ćete prije biti uhvaćeni. I to potpuno isti razlog kao i kod oversized odjeće. Dobro, naravno da želite nositi svoje najteže i najdeblje komade u avionu jer ćete odmah uštedjeti koji kilogram, ali ipak birajte balerinke, mokasinke ili papuče. Najvjerojatnije će vas uštedjeti dužeg čekanja u zračnoj luci.

Odjeća s mnogo džepova i panela

Nosite li odjeću s mnogo džepova i uložaka? To je također jedan nema ići! Zbog brojnih pretinaca i džepova zaštitari mogu pomisliti da ste u njemu nešto sakrili. Naravno, super je zgodan u zrakoplovu ako morate ponijeti puno stvari sa sobom u isto vrijeme, ali je jednako nezgodan u pogledu sigurnosti. Obratite pozornost na to!

Izvor: NSMBL | Slika: Vjenčanje mojih najboljih prijatelja

admin/ author of the article

Ja sam talentirani i kreativni novinar specijaliziran za pisanje članaka. Moj zadatak je istraživanje različitih tema, provođenje intervjua, analiza podataka i stvaranje visokokvalitetnog sadržaja koji privlači pažnju čitatelja i inspirira ih na razmišljanje i akciju

Loading...
Zagreba Lajfhaki