Dobro je znati: ovo je najprodavaniji parfem na svijetu

Ukusi se razlikuju: ostaje izjava koja vrijedi i za mirise. Iako mnogi ljudi imaju svoje prepoznatljiv miris čini se da ima jedan parfem koji će se svidjeti gotovo svima. Imate li ga i vi na toaletnom stoliću?

Neočekivani favorit

Možda mislite da je parfem poput Chanel br. 5, Paco Rabanne ili možda Marc Jacobs Daisy je najprodavaniji parfem na svijetu, ali ništa nije dalje od istine. Toaletna voda koja diljem svijeta najčešće prodavani artikl je sasvim neočekivan! Ovoga puta riječ je o muškom mirisu koji je na vrhu lista najprodavanijih. Boca Diorov Sauvage je prodan svake tri sekunde (!) u 2021.

Uvijek dobar poklon

Ako tražite dar za bilo koga, onda ste zapeli Dior Sauvage potpuno u pravu. “Sauvage je kreacija inspirirana širokim otvorenim prostorima. Ozonsko plavo nebo iznad stjenovitog krajolika, blistavo bijelo pod pustinjskim suncem. Jaka nota citrusa u Sauvage Eau de Toilette je snažno podržana plemenitim jantarnim dodirom ambroksana, smolastog elemija i drveta koji objedinjuje cjelinu”, stoji u opisu toaletne vode.

Top 5 ženskih mirisa

Koliko god Dior Sauvage bio popularan, parfem ostaje vrlo osoban. Jesu li tipični ženski mirisi više vaš stil? šalica čaja? Onda se inspirirajte najpopularnijim ženskim parfemima svih vremena. Naći ćete mnogo toga unutra uobičajeni sumnjivcikao gospođice Dior po Dior i Crni opijum po Yves Saint Laurent. Na prvom mjestu Coco Mademoiselle iz Chanela. Prema opisu, ovaj miris utjelovljuje slobodnu, neodoljivu ženu. Nije ni čudo što ima tako dobre rezultate!

Izvor: Beau Monde | Slika: Pexels

admin/ author of the article

Ja sam talentirani i kreativni novinar specijaliziran za pisanje članaka. Moj zadatak je istraživanje različitih tema, provođenje intervjua, analiza podataka i stvaranje visokokvalitetnog sadržaja koji privlači pažnju čitatelja i inspirira ih na razmišljanje i akciju

Loading...
Zagreba Lajfhaki