Doznajte za tri neobična Guinnessova rekorda koja će vas sigurno iznenaditi

Guinnessova knjiga rekorda poznata je ne samo po pobjedama koje zahtijevaju ozbiljan psihički ili fizički napor. Također je ispunjen čudnim zapisima.

Ova originalna postignuća doista su impresivna.

Strijela ispaljena iz luka nogom

Najdalja strijela ispaljena nogama odletjela je na udaljenost od 12,31 metara. Rekord je postavljen prije nekoliko godina – 31. ožujka 2018. I pripada američkoj učenici iz Portlanda po imenu Brittany Walsh.

Djevojčici ovo nije prva akrobatska vratolomija. Brittany nastupa u cirkusima više od 11 godina.

Puno čačkalica u bradi

Jednako čudan svjetski rekord uspio je postaviti još jedan Amerikanac. Joel Strasser iz države Washington stavio je 3500 običnih čačkalica u svoju bradu. Rekord je postavljen u srpnju 2018.

Doznajte za tri neobična Guinnessova rekorda koja će vas sigurno iznenaditi

Prema rezultatima snimanja testa, Joelu je trebalo 3 sata i 13 minuta da dobije status rekordera.

Najviši šešir na svijetu

Jednog dana Odilon Ozare odlučio je napraviti divovsko pokrivalo za glavu. I uspio je. Visina šešira koji obara rekorde je 4,8 metara.

Odilon je za šešir odabrao neobičan cilindrični oblik. Svoj izbor objasnio je privrženošću tradiciji. Uostalom, od davnina se vjerovalo da što je viši cilindar, to više poštovanja zaslužuje njegov vlasnik.

Fotografija: Pixabay

Provjereno od strane urednika

admin/ author of the article

Ja sam talentirani i kreativni novinar specijaliziran za pisanje članaka. Moj zadatak je istraživanje različitih tema, provođenje intervjua, analiza podataka i stvaranje visokokvalitetnog sadržaja koji privlači pažnju čitatelja i inspirira ih na razmišljanje i akciju

Loading...
Zagreba Lajfhaki