Žena pronašla plijesan u implantatima za grudi FOTO

Melissa Lima, bivša supruga slavnog bejzbolaša Josea Lime, pronašla je plijesan u implantatima za grudi. To se događa 20 godina nakon plastične operacije, objavio je The Sun.

Supruga profesionalnog sportaša osjećala se nesigurno pred kamerama te se 2002. odlučila na operaciju povećanja grudi. Ali 8 godina kasnije, Lima je dobila čudne simptome: počeli su da je bole zglobovi, cijelo tijelo joj je bilo prekriveno mrljama i osipom, a lice joj je bilo jako natečeno, piše “Darik”.

Žena je otišla u bolnicu, no nakon dugih pretraga liječnici joj nisu mogli postaviti dijagnozu. “Kao samohrana majka, nisam mogla ustati iz kreveta da kuham svojoj djeci i već sam se pitala bi li im bilo bolje bez mene”, kaže.

300.000 žrtava silikonskih implantata

Jednog dana Melissina prijateljica joj je savjetovala da potraži “bolest implantata dojke”, sugerirajući da bi njezini simptomi mogli biti povezani sa stranim tijelima u tijelu. Godine 2020., deset godina nakon pojave čudnih simptoma, žena je odlučila izvaditi implantate.

Kirurzi su u jednom od implantata otkrili plijesan koja se uvukla u Limino tijelo i godinama je trovala. Žena tvrdi da se samo nekoliko sati nakon vađenja stranih tijela osjećala bolje. “Konačno se opet osjećam kao ja i sada živim svoj najbolji život”, kaže ona.

Lima je svoju priču podijelila na društvenoj mreži TikTok. Mnogi su korisnici zahvalili ženi što im je pomogla da saznaju više o bolesti. “Upravo sam ovo poslala mami, bila je napuhnuta i razboljela se tek godinu dana nakon implantata. Nitko nije mogao dokučiti uzrok simptoma i sad sam vidio ovaj video, hvala”, stoji u jednom od komentara./Zdrave.to

Lajkajte zdrave.to i na Facebooku gdje ćete pronaći još puno korisnih i zanimljivih štiva za svakoga!

admin/ author of the article

Ja sam talentirani i kreativni novinar specijaliziran za pisanje članaka. Moj zadatak je istraživanje različitih tema, provođenje intervjua, analiza podataka i stvaranje visokokvalitetnog sadržaja koji privlači pažnju čitatelja i inspirira ih na razmišljanje i akciju

Loading...
Zagreba Lajfhaki