Tražite učinkovitu i vegansku rutinu njege kože? Sve o Dnevniku 7

Vaša koža je vaša posjetnica i želite je dobro njegovati. Međutim, to se ponekad pokaže kao pravi izazov u užurbanom tempu dana: koji proizvodi djeluju? Što vaša koža treba? I kako osigurati da njegu obavljate svaki dan?

Potraga za prirodnim i veganskim brendom za njegu kože

Potraga za načinom za pravilnu njegu vaše kože, po mogućnosti od jednog brenda i veganski, može biti pravi izazov. Ponekad čujete savjete i iskustva od prijatelja i poznanika. Ovako smo nedavno čuli za brend Velveux. Ovo je brend za njegu kože u nastajanju koji nudi potpuno prirodne i veganske proizvode.

Odabir novog brenda za njegu kože

Odabir novog vegan robna marka za njegu kože prilično je uzbudljiva, stoga je mudro pročitati iskustva drugih putem Trustpilota i Googlea. To smo također učinili u Velveuxu; Ubrzo smo otkrili da mnoge dame imaju koristi od proizvoda. Posebno se hvale zbirke.

Paket od 7 komada dnevno

Nakon provjere različitih paketa i opcija, stigli smo do Paket od 7 komada dnevno. Ovo je paket koji sadrži (redom): 1. Pre/ulje za čišćenje, 2. Pjenu za čišćenje, 3. Tonik, 4. Vitamin C i retinol serum, 5. Kremu za oči, 6. Kremu za lice, 7. Ružino ulje za lice. Komplet sve u jednom za potpunu njegu kože. I oh, kako prekrasno proizvodi mirišu na cvijeće i prirodu!

Proizlaziti

Ovi proizvodi već nekoliko tjedana stoje poredani u našoj kupaonici i koristimo ih korak po korak. Uzbuđeni smo zbog rezultata. Prije svega, proizvodi su prekrasnog okusa i čistog su mirisa. Osim toga, čini kožu sjajnijom, manje ćete patiti od mrlja i suhih mrlja te ćete imati manje vrećica ispod očiju. Na kraju, lijepo je što su proizvodi prirodni i veganski, sa sastojcima poput arganaulje i kurkuma i po dobroj cijeni. Ovaj paket će vam trajati mjesecima!

Zaključak

Sve u svemu možemo Daily 7 od Velveuxa svakako preporučujem. Osobito ako tražite vegansku rutinu njege kože koja hidratizira, hrani i štiti vašu kožu. Potpuna formula s jednostavnim priručnikom koji će vas natjerati da to radite svaki dan.

Ovaj članak je nastao u suradnji s komercijalnim partnerom.

Slika: Pexels

admin/ author of the article

Ja sam talentirani i kreativni novinar specijaliziran za pisanje članaka. Moj zadatak je istraživanje različitih tema, provođenje intervjua, analiza podataka i stvaranje visokokvalitetnog sadržaja koji privlači pažnju čitatelja i inspirira ih na razmišljanje i akciju

Loading...
Zagreba Lajfhaki