Louisa Janssen razmišlja o posebnom danu

Danas je poseban dan za Louisa Janssen i njezina obitelj. Prije točno godinu dana umro joj je brat. Ogroman gubitak, koji reality zvijezda i dalje svakodnevno nosi sa sobom. O ovom teškom danu osvrnula se i na Instagramu.

Prije godinu dana

“Jučer si bila sa mnom, a danas sam čula da te više nema, danas je bilo prije godinu dana”, počinje Louisa svoju priču na Instagramu. “Užasna godina i još uvijek teško vrijeme. Svaki dan mislim na tebe, svaki tjedan ti pokušavam ostaviti cvijet. Gubitak ostaje – kaže reality zvijezda. “Gledam naše video snimke i duboko u sebi plačem.”

Louisa sada ima potpuno drugačiji osjećaj glede nadolazećih praznika. “Za mene Božić više nije ono što je nekad bio.” Ali je i zahvalna. “Sretna sam zbog ljudi oko sebe koji mi pružaju podršku i ljubav, ali posebno zbog mog rada kao TV zvijezde. Srećom, zauzet sam s puno TV stvari, pa mi još uvijek smetaju stvari. Jer phoe phoe, ovi mračni dani su mi jako teški”, kaže Louisa.

Posebna tetovaža

“Mi kao obitelj mislimo na tebe i uskoro ćemo te ostaviti s još jednim prekrasnim buketom ruža. To je sve što mogu učiniti, ali nosit ću te sa sobom na ruci ❤️”, piše Louisa na kraju. Podijelila je i fotografiju posebne tetovaže koju je napravila s majkom krajem listopada. “Moja se majka nikad nije tetovirala, pa sam je ovaj vikend odvela u salon za tetoviranje”, rekla je tada Louisa. “Tamo smo sastavili otiske prstiju mog brata i njenog sina. Bio je to prilično emotivan trenutak, ali prekrasan.”

Tetovaža se sastoji od otiska prsta njenog brata, u obliku srca. Ovo je na rukama i majke i kćeri. Kako posebno! Osim otiska prsta, Louisa i njezina majka imaju i potpis Johnny smjestivši se. “Dakle, on je s nama svaki dan. Sada imamo nešto od našeg voljenog Jantjea na rukama.”

Louisi i njezinoj obitelji danas želimo puno snage!

Izvor: Instagram @louisa.janssen, Grazia arhiva | Slika: NL slika

admin/ author of the article

Ja sam talentirani i kreativni novinar specijaliziran za pisanje članaka. Moj zadatak je istraživanje različitih tema, provođenje intervjua, analiza podataka i stvaranje visokokvalitetnog sadržaja koji privlači pažnju čitatelja i inspirira ih na razmišljanje i akciju

Loading...
Zagreba Lajfhaki