3 učinkovite domaće maske za suhu kosu

Imaju ga mnoge žene, što im često stvara probleme kod stiliziranja. Čak nije ni ugodan na dodir. Ali mi imamo rješenje, vjerujući snazi ​​prirode. Nudimo vam 5 učinkovitih domaćih maski za kosu poput vaše.

Kokosovo ulje

Hidratantna svojstva kokosovog ulja sprječavaju gubitak proteina iz kose. Ovo održava vašu kosu mekom, hidratiziranom i podatnom.

organsko kokosovo ulje

Nježno masirajte tjeme i kosu otopljenim kokosovim uljem nekoliko minuta. Ostavite tako 1 sat, zatim operite šamponom za suhu kosu i regeneratorom.

Učinite to 1-2 puta tjedno.

Pogledajte više:

Sa bananom i maslinovim uljem

Banana ima hranjiva svojstva, a maslinovo ulje ima omekšivače koji pomažu hidratizirati kosu. Ovi sastojci mogu djelovati zajedno kako bi nahranili i omekšali vašu kosu.

Trebaš:

1 dobro zrela banana

1-2 žlice maslinovog ulja

Bananu zgnječiti vilicom i pomiješati s maslinovim uljem. Nanesite ovu pastu na mokru kosu i vlasište. Ostavite 15-20 minuta prije pranja šamponom.

Činite to jednom tjedno.

Pogledajte više:

Bučino ulje i med

Med je izvrstan humektant i koristi se za izradu regeneratora za kosu. Ulje sjemenki bundeve može spriječiti opadanje kose.

1 žlica bučinog ulja

2 žlice meda

2 žlice kokosovog ulja

Pomiješajte sjemenke bundeve i kokosovo ulje s medom. Nanesite ovu smjesu na mokru kosu.

Ostavite 15-20 minuta prije ispiranja blagim šamponom, zatim nanesite regenerator.

Radite ovo 1-2 puta tjedno za najbolje rezultate.

admin/ author of the article

Ja sam talentirani i kreativni novinar specijaliziran za pisanje članaka. Moj zadatak je istraživanje različitih tema, provođenje intervjua, analiza podataka i stvaranje visokokvalitetnog sadržaja koji privlači pažnju čitatelja i inspirira ih na razmišljanje i akciju

Loading...
Zagreba Lajfhaki