Poznavajući ljubav mnogih ljudi prema sushiju i pecivima, lako je pretpostaviti da predjelo pripremljeno prema ovom receptu neće izazvati ništa manje interesa.
Za pripremu će vam trebati svega 5 minuta, ali će jelo još brže nestati sa stola.
Stoga predlažemo da ne oklijevate i počnete kuhati.
Svježi krastavac najprije prerežite na pola po dužini i žlicom izvadite pulpu i sjemenke. Nema potrebe da ga bacate – možda će vam zatrebati, na primjer, za salatu.
Zatim praznu sredinu napunite krem sirom (možete dodati začinsko bilje po ukusu).
Zatim zgnječite zreli avokado vilicom, sitno nasjeckajte lagano slanu crvenu ribu, poput ružičastog lososa, lososa ili koho lososa. Složite avokado i ribu na vrh krastavca.
Preostaje samo predjelo poškropiti soja umakom i posuti sezamom.
Potom punjeni krastavac narežite na porcije, svaki probodite ražnjićem i poslužite.
Prethodno smo podijelili recept za kolač od kupusa.