Dryanovo već ima mobilnu scenu, što je postalo moguće zahvaljujući dva projekta općine Dryanovo u okviru mjere 7.5. “Ulaganje javne namjene u rekreacijsku infrastrukturu, turističku infrastrukturu”.

Izgradnja je financirana iz Programa razvoja ruralnih područja 2014.-2020.

Nabava pokretne pozornice pogodovat će aktivnostima lokalne uprave i kulturnih udruga u održavanju događanja kulturnog i sportskog kalendara grada.

U okviru drugog projekta osigurano je financiranje popravka i opremanja Turističkog informativnog centra u Dryanovu.

Projektni prijedlozi predani su prošle godine, u okviru prioritetne osi „Potpora lokalnom razvoju lokalnog razvoja vođenog zajednicom – LAG Dryanovo – Tryavna – u srcu Balkana“.
Provedba razvoja doprinijet će povećanju kvalitete turističke ponude u općini Dryanovo.

Obnovom Turističkog centra podržat će se djelatnost privatnog turističkog sektora u općini, a sam objekt će ispunjavati uvjete za certifikaciju, s ciljem uključivanja u nacionalnu mrežu turističkih informativnih centara.

Dobrodošli u Dryanovo!

Podsjećam vas i pozivam na naš bogat i raznovrstan program u prosincu!

Uoči božićnih i novogodišnjih praznika, koristim priliku da se zahvalim gradonačelniku opštine Drjanovo g. Trifonu Pančevu, g. Nikolaju Karađozovu, Niki Karađozovu,

Gđi Dilyani Jejevi, kao i kolegama općinskim vijećnicima u mandatu 2019-2023 i cijelom timu “MIG Dryanovo – Tryavna” na dobro obavljenom poslu.

Ovo su rezultati, plod puno pravnog i administrativnog rada, rekao je predsjednik Općinskog vijeća Todor Georgiev.

Pratite najnovije vijesti uz BLITZ i na Telegramu. Pridružite se kanalu ovdje