8 zabavnih činjenica o Primarku u Nizozemskoj

Vrijeme je za zabavu za Primark! Lanac odjeće u Nizozemskoj postoji već 15 godina. U čast ove obljetnice imamo neke zabavne zabavne činjenice prikupljeno o Primark Nizozemska. Na primjer, jeste li znali da je trgovina nekada imala potpuno drugačiji naziv?

Primark u Nizozemskoj

Primark je u Nizozemskoj već 15 godina. Možete li uopće zamisliti? Još uvijek se sjećamo kao da je jučer bilo kada je lanac odjeće konačno otvorio svoju prvu podružnicu u Rotterdamu. Sada je dodano mnogo više poslovnica i možete kupovati u Primarku u svakom kutku zemlje.

Tijekom proteklih 15 godina, Primark je veliki broj artikala mogao ubrojiti u bestselere u Nizozemskoj. Razmotrite, na primjer, iznimno popularne onesiese, u kojima kupci nizozemskog Primarka izgleda da preferiraju upečatljive boje i hrabar dizajn. Praktične i elegantne biciklističke hlače također su vrlo tražene među nizozemskom publikom, što ne čudi u našoj biciklističkoj zemlji. A popularan je i cosy snuddie, križanac između deke i džempera. Razumijemo!

Zabavne činjenice

U čast 15. obljetnice u Nizozemskoj imamo niz lijepih zabavne činjenice prikupljeno o Primarku. Dali si znao…

  • Lanac trgovina prvo je otvoren pod imenom Penney’s, no nakon širenja izvan Irske morao je promijeniti ime u Primark? Za to je zaslužan američki trgovac na malo J.C. Penneykoji je već registrirao ime Penney u Ujedinjenom Kraljevstvu.
  • Maloprodajni lanac napravio je oluju u šalici čaja (doslovno) kada je Primark lansirao Ljepotica i zvijer Pustiti Chip Mok? Šalica je stigla na police 2017. i rasprodana je u svim trgovinama, u svakoj zemlji, unutar sat vremena nakon otvaranja. Primark je prodao desetke tisuća Chip šalica u samo jednom danu!
  • Prije 15 godina, na samom otvaranju prve trgovine u našoj zemlji, autobusi iz cijele Nizozemske i Njemačke došli su u Rotterdam Alexandrium? Taj dan se prodalo dosta torbi, osnovnih stvari i obuće.
  • Je li sva kozmetika vlastite robne marke certificirana bez okrutnosti? Svi Primark kozmetički proizvodi imaju logotip Leaping Bunny, koji nam je dodijelio Cruelty Free International.
  • S maloprodajnom površinom većom od 8000 četvornih metara, Amsterdam je najveći Primark u našoj zemlji?
  • Želite li raditi u Primarku u Nizozemskoj s najmanje 109 različitih nacionalnosti?
  • Tisuće Primarkovih kofera prodaju se u trgovini u Amsterdamu? Turisti vole Primark.
  • Unatoč brojnim raspravama, ispravan način izgovora Primark je Pr-EYE-Mark, iako prihvaćaju i Pree-mark ili Priemarkt ako je potrebno…

Slika: Adobe Stock

admin/ author of the article

Ja sam talentirani i kreativni novinar specijaliziran za pisanje članaka. Moj zadatak je istraživanje različitih tema, provođenje intervjua, analiza podataka i stvaranje visokokvalitetnog sadržaja koji privlači pažnju čitatelja i inspirira ih na razmišljanje i akciju

Loading...
Zagreba Lajfhaki