Horoskop konja za 2023. zeca: najtočnija prognoza!

Konj je nevjerojatno stvorenje: spaja brzinu i filozofsku percepciju života, nevjerojatnu izdržljivost, energiju i neočekivane napade plave i apatije. Često pokazuju svoju sebičnu narav – ali spremni su upregnuti se u velika kola u koja sjede svi njihovi rođaci i prijatelji. No, horoskop za Konja za 2023. je umirujući: mudri Zec će cijeniti sve te osobine, odvojiti žito od kukolja – i pružiti svoju krznenu šapu pomoći u teškim trenucima.

Sadržaj:

Opći trendovi godine

Općenito, Zec je vrlo miroljubiv, staložen i pragmatičan. Stoga će oni koji se slažu s takvim planom djelovanja ove godine pronaći sve što im je potrebno za ispunjenje želja, dobar život, uspjeh u ljubavi i karijeri. Ako Konj malo smiri svoj neobuzdani temperament, sve će biti u redu.

Glavna opasnost je u tome što možete sebi stvoriti nepotrebne prepreke, naći se u smiješnim situacijama i stvoriti neprijatelje iz vedra neba – a sve zato što je vaša žeđ za pravdom u kombinaciji s vrućim temperamentom i neumjerenošću.

Ugodan tijek godine bit će povoljan za sklapanje obiteljskih zajednica, rađanje ili posvajanje djece. Briga o starijim i mlađim generacijama Konjima će oduzeti dosta vremena, ali to će biti, kako horoskop objašnjava, trenutak ujedinjenja, razmjene znanja i više energije.

Ljubavni horoskop za 2023

Ako se Konj u 2023. osjeća kao da ga je uhvatio za uzdu i vodi do pregrade, ne čini se tako, već je potpuno istinito. Što da radimo s tobom ako tvrdoglavo odbijaš ići u dobrom smjeru, odnosno prema obiteljskoj sreći? Stoga, zahvalite odabraniku ili odabranici koji su preuzeli odgovornu odluku.

No vjenčanje čeka samo one kojima su se zvijezde uspješno posložile. Drugi se za sada mogu opustiti i uživati ​​u romantičnim vezama. Ove godine ćete pronaći osobu koja se s potpunim povjerenjem može nazvati vašom srodnom dušom: on (ili ona) će imati sve što vama nedostaje, što će vašu zajednicu učiniti skladnom. Inače će doći do potpune slučajnosti ukusa i preferencija.

No razvodi i rastave ove su godine izrazito nepoželjni. Pukotine će biti vrlo bolne, a te će rane dugo krvariti u duši. Bolje je uzeti vrijeme i odmoriti se jedno od drugog neko vrijeme. Ako se ispostavi da je razdvajanje neizbježno, sljedeća godina će biti prikladna za to.

Zdravstveni horoskop

Glavni neprijatelj Konja u 2023. godini je dosada. Horoskop vas podsjeća da je malodušnost smrtni grijeh, pa se od nje spasite komunikacijom s prijateljima, češće posjećujte javna mjesta gdje su ljudi ujedinjeni zajedničkim emocijama. To može biti blagdanski sajam, nogometna utakmica na stadionu ili samo piknik na otvorenom sa grupom prijatelja.

Najčešće će vas mučiti glavobolja, ali nemojte se zanositi lijekovima protiv bolova: odlazak liječniku pomoći će vam da otkrijete uzrok. Vrlo je moguće da imate visok krvni tlak.

Druge tegobe povezane su sa živčanim sustavom – nesanica, depresija. I pokušajte se nositi bez lijekova: tjelesni odgoj i sport, šetnje prije spavanja pomoći će vam da se riješite ovoga. Ako pušite, 2023. je najbolje vrijeme da se odreknete ove loše navike. Štoviše, lako ćete se nositi s rastanakom s duhanom.

Novčani horoskop za konje

Ljeti ćete imati najveće troškove, jer će mnogi Konji odabrati mjesta za odmor daleko od kuće, a sam put će koštati prilično novčić. Ali ne morate se brinuti: ovi troškovi vas neće izbaciti iz proračuna – imate ušteđevine, a one će se samo povećati u drugoj polovici godine. Stoga, počivajte u dobrom zdravlju i ne uskraćujte si ništa.

Ali kod kuće pokušajte se oduprijeti kockarskim impulsima: klađenje nije vaša stvar. Nikada nećete pobijediti tamo gdje se ne morate oslanjati na inteligenciju ili fizičku kondiciju, već samo na sreću.

Ne štedite – zauzvrat će vam nešto i dati, a to je upravo ono što se sami niste usudili kupiti zbog skupoće. Ono što vi sami ne možete, mogu vaši prijatelji čipiranjem potrebnog iznosa.

Mjesečna prognoza za 2023

Ime mjeseca Prognoza astrologa
siječnja Početak godine bit će izuzetno produktivan i sasvim je u skladu s karakterom Konja: puno rada, puno emocija, puno novih iskustava i minimum problema. Međutim, u drugoj polovici mjeseca vrijedi ublažiti svoj žar, tempo i druge manifestacije temperamenta konja, ako ne želite letjeti u zid punom brzinom. Postoje prepreke koje treba smireno i postupno svladavati.
veljača Horoskop upozorava: ako želite i dalje ostati život stranke, naučite ne rezati istinu svaki put kad pomislite da se netko ponaša nepravedno. Pa, ili barem svaki drugi put. Inače će broj neprijatelja i prijatelja biti jednak, a zatim će se promijeniti ne u vašu korist. Prije nego što predbacite drugima, pokušajte pogledati sebe: jeste li jako različiti?
ožujak Livade i pašnjaci obrasli bujnom zelenom travom nisu se pojavili – unatoč činjenici da je zima bila gotova. Stoga kod Konja odjednom nastupi apatija, gubitak snage i počnete se udubljivati ​​u sebe: živim li ja ovako… ili što radim… Smiri se! Ti si jako dobra, ljubazna osoba, sve radiš kako treba – samo trava još nije narasla, jer je još uvijek hladno. Umjesto da se mučite, bolje je svako jutro pojesti vitaminsku salatu
travanj Postoje različite vrste konja – neki su mali poniji, neki teški tegleći konji, neki orlovski kasači. Ali povoljan travanj izjednačit će prava svih i svatko će, bez obzira na karakter, dobiti ono što želi: netko udobnost, netko karijeru, netko obitelj. Usred proljeća poželjet ćete oplemeniti svoj dom – i to s pravom! I počnite s nepotrebnim stvarima: dajte ih onima kojima je potrebno
svibanj U svibnju bi se mogle osjetiti kronične bolesti kod starije generacije, ali horoskop savjetuje svim Konjima, bez obzira na dob, da obrate pozornost na svoje zdravlje. Preventivni pregled neće škoditi: sasvim je moguće da ćete na vrijeme uočiti početak bolesti i lako se nositi s njom. Zdravlje je uvijek važno – a pred početak ljeta će vam biti posebno potrebno
lipanj Horoskop s velikom vjerojatnošću predviđa putovanja i izlete po rodnoj zemlji za mlađu generaciju – a vi ćete radije voziti bicikl i planinariti nego udobne ture. Ostatak zvijezda savjetuje se da pauziraju poslovne aktivnosti i posvete dva dana u tjednu odmoru u zemlji, ribolovu, izletima na vodena tijela – jezera i rijeke su najbolji.
srpanj Postoji velika vjerojatnost zanimljivih dugih putovanja. Štoviše, to mogu biti ili putovanja u vruće i egzotične zemlje ili poslovna putovanja zbog posla. Moguće je liječenje, usavršavanje pa čak i rad u inozemstvu. Prije potpisivanja ugovora i bilo kojih drugih važnih papira u ovom trenutku, pažljivo ih proučite, posebno one točke koje se odnose na novac
kolovoz Horoskop konja za 2023. upozorava: kraj ljeta bit će traumatičan. Budite oprezni na cestama i na vodi. Domaći će se osjećati najbolje u ovom razdoblju: aktivnost će biti isprekidana ugodnim pauzama. Provodit ćete puno vremena s prijateljima, ljeto provoditi na izletima. U napadima budite oprezni s vatrom, ne zlorabite alkohol i ne prejedite se
rujan Ako ste dugo sanjali da u svom domu imate malog krznenog ljubimca, pogledajte oglase skloništa: brkovi, šape i repovi odavno vas čekaju početkom jeseni. Među ostalim vitalnim odlukama isključite vrlo duga putovanja i promjene državljanstva. Odlazak s posla također nije poželjan: možda ste samo umorni ili ne možete ući u tok posla nakon ljetovanja
listopad Ne razboljeti se, ne prehladiti se, ne podlijegati ozljedama u kućanstvu glavni je zadatak sredinom jeseni. Horoskop savjetuje da više vremena provodite na otvorenom, a navečer svakako prošećite. Sredina jeseni je idealno vrijeme za nova znanja: pokušajte naučiti strani jezik ili obnoviti školski tečaj. Ne postoji previše znanja, ali jezici su potrebni u našem vremenu
studeni Konji smirenost često poistovjećuju sa smrtnom dosadom. Kao rezultat toga, udoban život mnogi mogu shvatiti kao dobrovoljno ili ne baš dobrovoljno zatvaranje u četiri zida. Odatle i stalna želja za galamom, ritanjem i bježanjem kud god pogledaš – nakon čega se i sam sramiš. Stoga, prije nego se svađate, sedam – ne, sto! – razmislite: je li to potrebno?
prosinac Što se više bliži Nova godina, riječ “sreća” više odgovara vašem stanju. Zvijezde su se uspješno posložile i u ovo doba čovjek smireno i s osjećajem unutarnjeg zadovoljstva sumira proteklu godinu i izvlači zaključke iz učinjenih pogrešaka. Ne zaboravite staviti mrkvu i malo zeleniša na novogodišnji stol za Zeca: on je to zaslužio i dao vam dobru godinu!

Horoskop za ženu

Nitko vam ne oduzima slobodu i pravo na izražavanje mišljenja – ali vrijedi razmisliti hoće li oblik izražavanja uvrijediti druge i je li vaša sloboda umišljena. Zec ne voli one koji će pokušati ući u sve goruće kolibe – on sam bi radije zaustavio sve konje u galopu i natjerao ih da razmisle je li vrijeme da se skrase. Ili se barem nakratko smiriti.

Činjenica je da jureći kroz život punom parom, nemate uvijek vremena razmisliti o čemu žurite. To se odnosi i na mnoge dobre ljude – i jednostavno lijepa mjesta gdje možete zastati, diviti se prirodi, zalasku sunca, cvijeću… Vi ste žena, a ne arapski konj!

I to ne teški Percheron. Na poslu su svi toliko navikli da se hvatate najtežeg posla da bez razmišljanja svaljuju sve više tereta na vas. Ovdje je vrijeme da se skupite i objasnite: nisam tegleći konj, budite oprezni sa mnom!

A kad vam netko tko je tu već duže vrijeme još jednom pruži ruku, pristanite. Zvijezde smatraju da je vrijeme za brak jako dobro. Samo nemoj brkati prijateljstvo s ljubavlju.

Horoskop za muškarca

U godini Zeca, muškarac Konj mora stalno nekamo bježati, raditi nešto i aktivno sudjelovati u javnom životu. Posao i društvena aktivnost su, naravno, važan dio života – ali ništa nije važnije od obitelji. A stalni stres je loš za vaše zdravlje.

Polako i pustite se tijekom cijele godine. Ovo neće donijeti ništa manje užitka od raftinga i raftinga na olujnoj planinskoj rijeci.

Štoviše, u takvom mirnom životu, tvoji voljeni će uvijek biti s tobom – isti oni koje nećeš povesti sa sobom kad kreneš činiti herojska djela.

Svi vaši podvizi ove godine dogodit će se kod kuće. Učinite nešto u kući svojih roditelja, pomozite svojoj ženi da se nosi s kućanskim poslovima (kupnjom najnovije naprave ili jedinice za tu svrhu – na primjer, modernog procesora hrane o kojem je sanjala ili perilice posuđa). Inače, naoštreni noževi su znak da je u kući muškarac.

Zajedno sa svojom djecom napravite kućicu za ptice ili hranilicu za ptice i pročitajte im priču za laku noć. Odmorite se od ideje da je do sreće sigurno teško doći. Ponekad vam jednostavno padne u ruke.

admin/ author of the article

Ja sam talentirani i kreativni novinar specijaliziran za pisanje članaka. Moj zadatak je istraživanje različitih tema, provođenje intervjua, analiza podataka i stvaranje visokokvalitetnog sadržaja koji privlači pažnju čitatelja i inspirira ih na razmišljanje i akciju

Loading...
Zagreba Lajfhaki