Što pokloniti prijatelju za Novu godinu? Super ideje za svačiji ukus i budžet!

Nova godina smatra se jednim od najiščekivanijih i najslavnijih događaja u godini. Da, to nije čudno, jer se u čast ovog praznika daju darovi svima. Ovo nije rođendan, nije Osmi mart, nije godišnjica braka, kada postoje određeni primatelji želja. Ovo je noć kada možete zaželjeti bilo koju želju i dobiti dugo očekivani dar.

Ali u isto vrijeme pripremamo i darove. A to nije uvijek lak zadatak, jer često ne znate što pokloniti. Sretni su oni kojima je primatelj dara izrazio svoj zahtjev. Ostali moraju napraviti iznenađenje na vlastitu odgovornost i rizik. I ovdje je važno ne pogriješiti, pogotovo kada je u pitanju dar za voljenog prijatelja.

Pouzdano rješenje – certifikat

Žensko prijateljstvo se događa, bez obzira na to što kažu, pa želite iznenaditi svoju voljenu osobu, dati ne samo nešto, već korisnu i ugodnu stvar. Izbor nije lak. Kako ne biste pogriješili i sigurno pogodili, svojoj prijateljici za Novu godinu možete pokloniti poklon bon za kozmetičku ili parfumeriju.

Ovaj dar ima puno prednosti:

  • predmet je lagan, malen – i nije ga teško nositi, a možete ga zasad sakriti;
  • prijateljica će sama moći odabrati ono što joj se najviše sviđa i treba;
  • možete ga kupiti u zadnjim minutama, jer ne morate ništa birati;
  • certifikati postoje za različite iznose, a neke trgovine čak i ručno zapisuju željeni broj.

Na taj način možete pružiti i ugodne tretmane u spa salonu (primjerice, čokoladne obloge ili zlatne maske ili nešto drugo što vam na prvu ne bi palo na pamet).
Odličan izbor bio bi certifikat za! Vaš će prijatelj sigurno cijeniti ovaj praktičan pristup odabiru dara.

Potrebni novogodišnji pokloni

Ako je vaša djevojka praktična osoba, vjerojatno neće biti zadovoljna sitnicama. Bolje je izravno pitati praktične ljude što im trenutno treba. Ali, ako vam je neugodno to učiniti ili vaš prijatelj nije pronašao odgovor, onda postoji nekoliko kategorija darova koji nikada neće biti suvišni nijednoj ženi ili djevojci. To uključuje:

Bliskom prijatelju možete dati nešto što nije uobičajeno davati strancima. Na primjer, proizvodi za njegu tijela. Bilo bi dobro ispod njezine božićne jelke staviti dobru maskaru s učinkom super produljivanja ili dobro sjajilo za usne koje traje dvostruko dulje nego inače.

Što se tiče posuđa, ne biste trebali davati lonce i tave. Za Novu godinu bolje je pokloniti čaše za šampanjac, prekrasan set za sushi ili ceremoniju čaja.

Od lana možete odabrati spavaćicu. Djevojke vole lijepe negližee i ažurne spavaćice. Također, usput, bit će tu i set prekrasne posteljine.

Nijedna djevojka neće odbiti dodatnu torbicu i dodatni par naušnica ili narukvice. Budući da dobro poznajete ukus voljene osobe, odabir takvog poklona neće biti težak.

Poklon s humorom

Pa što je žensko prijateljstvo bez šale?!! Zašto ne iskoristiti ovo? Za one koji nisu točni, možete im pokloniti uključenu budilicu koja će ih spriječiti da prespavaju. Iste glamurozne auto štikle pristajat će ljubiteljicama glamuroznih automobila. Također možete naručiti cool natpis ili fotografiju na majici.

Kretanje je život ili dignite prijatelja s kauča

Drugu skupinu darova čine aktivni darovi. Vježbanje je oduvijek bilo dobro za zdravlje i figuru, no odnedavno je postalo i moderno. Stoga bi dobar novogodišnji dar bila pretplata na fitness sobu ili tečaj joge. Ili čak pola plesa 🙂 Ali budite oprezni s ovim poklonom: bit će prikladan ako vaša djevojka voli aktivan život. U suprotnom, sadašnjost se može shvatiti kao nagovještaj da je vrijeme da se pobrine za sebe.

Ako je takav dar preskup, onda bi ulaznice za zabavne centre, vodeni park, laser-tac, sobu za potrage itd. bile izvrsna opcija.

Korisni suveniri

Nova godina je praznik koji ne zahtijeva posebno skupe darove. Stoga možete dati suvenire vezane uz nadolazeću godinu. Na primjer, prikladne su papuče s licima u obliku simbola godine, ukrasi za božićno drvce, lijepi vijenac za ukrašavanje prozora, novogodišnja svjetiljka prikladna za unutrašnjost stana. Uostalom, nije stvar u cijeni, već u pažnji i iskrenosti želja.

Postoje deseci različitih ideja za darove koje možete sami izraditi. Na primjer, napravite ručno rađeni novogodišnji sapun ili napravite simpatično božićno drvce od sisala koje će krasiti radno mjesto vašeg prijatelja. Ili možete ispuniti njezin dom svijetlom aromom topiarija od kave. Uključivanjem mašte možete smisliti još desetke ideja koje možete provesti.

Novogodišnji poklon prijatelju razlog je za dobro promišljanje, ali od toga ne treba raditi problem. Ako ste u nedoumici, poslušajte svoj unutarnji glas. Dobro poznajete osobu koja vam je bliska! Zato što god poklonili bit će to vrijedan i prigodan poklon!

admin/ author of the article

Ja sam talentirani i kreativni novinar specijaliziran za pisanje članaka. Moj zadatak je istraživanje različitih tema, provođenje intervjua, analiza podataka i stvaranje visokokvalitetnog sadržaja koji privlači pažnju čitatelja i inspirira ih na razmišljanje i akciju

Loading...
Zagreba Lajfhaki