Božićno drvce dizajnera Applea u predvorju hotela Claridge

Appleov glavni dizajner Jonathan Ive osmislio je kreativan dizajn za božićno drvce koje će biti postavljeno u predvorju londonskog hotela Claridge. Slika novogodišnjeg drvca već je objavljena na stranicama kompanije Apple.

Uprava pansiona obratila se poznatom dizajneru sa zahtjevom da ukrasi glavnu dvoranu hotela u svečanom božićnom stilu. Jonathan Ive kreirao je individualni dizajn za hotel, u kojem je uspio spojiti modernu tehnologiju i prirodne elemente. Pomoću projektora na zidove sobe emitiraju se slike breza i zelenih škotskih borova prekrivenih snježnobijelim snijegom. Također, hologram snijega prenosi se na podnu oblogu dvorane.

Zahvaljujući ovakvom kreativnom pristupu Jonathana Ivea, posjetitelji hotela Claridge, nakon što prijeđu prag pansiona, naći će se u pravoj božićnoj bajci koja će imati sve: snijegom posutu šumu, plavi odsjaj zvjezdano nebo u smrznutoj zimskoj noći, i naravno u središtu dvorane.

Uprava Claridgesa izjavila je da je vrlo zadovoljna radom Appleovog dizajnera i poziva sve da posjete instalaciju. U isto vrijeme, apsolutno nije potrebno postati gosti hotela.

admin/ author of the article

Ja sam talentirani i kreativni novinar specijaliziran za pisanje članaka. Moj zadatak je istraživanje različitih tema, provođenje intervjua, analiza podataka i stvaranje visokokvalitetnog sadržaja koji privlači pažnju čitatelja i inspirira ih na razmišljanje i akciju

Loading...
Zagreba Lajfhaki