Konačno! Danas počinje Zima puna ljubavi

Otkako je cijela Nizozemska prošlog ljeta opsjednut bio gotov B&B pun ljubavimnogi su se veselili već tjednima Zima puna ljubavi. Danas je konačno došlo vrijeme i počinje potpuno novi program!

Zimska čarolija

U prvoj sezoni od Zima puna ljubavi pratimo slobodne Nizozemce u inozemstvu koji traže ljubav. Oni koji se prate? To su Edith iz Austrije, Benjamin iz Švicarske, Marko iz Norveške, Guido iz Laponije i Saul iz Švicarske. Sudionici žive na najljepšim mjestima na svijetu i uživaju u prekrasnom životu koji sada žele s nekim podijeliti.

U Zima puna ljubavi kandidati ne moraju nužno imati B&B. Samostalni poduzetnici također mogu voditi restoran, biti instruktor skijanja ili organizirati vožnju husky saonicama u zimskom području. Iako sve izgleda kao iz bajke, petero kandidata još uvijek nema pravu ljubav uz sebe pa su u potrazi za zgodnom partnericom.

Bivši u snijegu

Videoland je jutros objavio mali teaser na Instagramu, u kojem Saul gleda videe registracije dama. Vidimo njega i prijatelja kako raspravljaju koje dame želi pozvati. A, u njemu se čak pojavljuje i stari znanac. Jedna od dama koje su se prijavile je Saulova bivša. Oh moj!

bivši u snijegu… uhhh Zima puna ljubavi počinje danas! 👀❄️,” piše Videoland u opisu. Jako smo znatiželjni! Svakog ponedjeljka, utorka, srijede i četvrtka nova epizoda na televiziji i Videolandu. Uzbudljiv!

Izvor i slika: Instagram @videolandonline, RTL

admin/ author of the article

Ja sam talentirani i kreativni novinar specijaliziran za pisanje članaka. Moj zadatak je istraživanje različitih tema, provođenje intervjua, analiza podataka i stvaranje visokokvalitetnog sadržaja koji privlači pažnju čitatelja i inspirira ih na razmišljanje i akciju

Loading...
Zagreba Lajfhaki