Eva Longoria pokazala svoju novu kuću u Marbelli (SLIKE)




Foto: Getty Images/Gulliver

velika je obožavateljica španjolskog bisera Marbelle, ali ovdje je glumica i poslovna žena od turistkinje postala vlasnica kuće u sunčanoj zemlji! Longorijina dobra prijateljica Melanie Griffith razlog je zbog kojeg je postala redoviti posjetitelj Andaluzije.

Pogledajte više:

Dok se prepuštala godišnjem odmoru, Eva je boravila na kultnim mjestima u okolici, uključujući Villas de Aloha, Meliá Don Pepe ili Puente Romano. Ali zvijezda Očajnih kućanica znala je da treba nešto što bi mogla nazvati svojim, pa je kupila imanje.

Eva i njezin suprug José Bastón renovirali su kuću u ljeto 2023. i sada imaju kuću za odmor na drugom kontinentu! A ovako izgleda novi dom obitelji.

“Marbeya, moj dom daleko od doma! Niko, izgradio si moju kuću iz snova! Tvoj talent je nemjerljiv, hvala, hvala, hvala!”

admin/ author of the article

Ja sam talentirani i kreativni novinar specijaliziran za pisanje članaka. Moj zadatak je istraživanje različitih tema, provođenje intervjua, analiza podataka i stvaranje visokokvalitetnog sadržaja koji privlači pažnju čitatelja i inspirira ih na razmišljanje i akciju

Loading...
Zagreba Lajfhaki