Hoće li sljedeće sezone biti više dama u The Real Housewives of Amsterdam?

Druga sezona Prave domaćice iz Amsterdama je u punom jeku i uskoro se možemo pripremiti za epizodu ponovnog okupljanja. Tamara Elbaz gleda unutra Realitea uoči ponovnog okupljanja i naznake možemo li očekivati ​​nove Kućanice u trećoj sezoni.

Osobno

U lakoću Prave domaćice ponekad je teško pronaći. Dame često govore ono što misle i to ponekad dovodi do neugodnih, ali i emotivnih razgovora. Primijetila je to i Tamara tijekom prethodnog okupljanja. “Ono o čemu sam razmišljao prošle godine je da je to bilo puno ispod pojasa. Sve je postalo vrlo osobno”, kaže ona.

Tamara se nada da će ponovni susret ove sezone biti bez ikakvih nevolja ističe. “To je naravno važno jer kada svi počnemo snimati još jednu, nadamo se treću sezonu, da se možemo osvrnuti na večer koja nije donijela samo mnogo stresa.”

Nova sezona

Nada se da će iduće sezone opet biti tamo. “Što se mene tiče, iduće godine opet dolazim”, kaže Tamara koja se baš i ne snalazi najbolje. Susanna Klibansky i Djamila Čelina. Unatoč tom sporu, ne bi željela da i jedno od njih ode. “Ne bih volio da je netko smršavio. Mislim da je formacija kakva je sada vrlo jaka.”

Ona doista misli da bi bilo lijepo da se sljedeće sezone dodaju nove dame. “Ono što prirodno vidite u inozemstvu je da se ponekad doda osma ili deveta domaćica. Zapravo bih volio da više nego jedno od nas smršavi sada. Kako god pogledate, to sigurno nije bila postelja od ruža, ali smo naravno napravili lijep TV.” S tim se u potpunosti slažemo!

Izvor: RTL Bulevar | Slika: NL slika

admin/ author of the article

Ja sam talentirani i kreativni novinar specijaliziran za pisanje članaka. Moj zadatak je istraživanje različitih tema, provođenje intervjua, analiza podataka i stvaranje visokokvalitetnog sadržaja koji privlači pažnju čitatelja i inspirira ih na razmišljanje i akciju

Loading...
Zagreba Lajfhaki