Wow: CHANEL prikazuje kolekciju Ready to Wear za jesen-zimu 2023./24

Iako se ljeto bliži, CHANEL već pokazuje svoju Ready to Wear kolekciju jesen-zima 2023/24. I premda u Nizozemskoj još sunce sja, s ovom kolekcijom već se veselimo zimskim temperaturama. Wow!

Jesensko-zimska kolekcija Ready to Wear

Koliko god uživali u ljetu i sjajnim outfitima koji dolaze s njim, jesen i zima su naravno sve u znaku udobnosti, topline i elegancije. Sjednite ispred kamina i jedite vani fensi restoran i naravno uživajte u snijegu – kada ovdje padne. U svakom slučaju, više ne moramo brinuti što odjenuti, jer znamo odgovor na to: CHANEL.

U ovoj prekrasnoj jesensko-zimskoj konfekcijskoj kolekciji nitko drugi nego Virginie Viard simbolični cvijet kamelije je središnji. Japanci Božica Nana Komatsu utjelovljuje meku suptilnost kamelije kao nitko drugi Inez & Vinoodh lijepo uhvatiti elegantan izgled.

Elegantan, elegantan i romantičan

U svakom slučaju, jedno je sigurno, bit će to elegantna, otmjena i romantična jesen i zima. Modeli su prekrasno odjeveni s puno crne i bijele boje i daškom ružičastih tonova, cvijeća, lepršavih elemenata, bouclé tkanina te puno blještavila i glamura. Volimo ga!

Tema

Virginie ima sljedeće za reći o temi: “Kamelija je više od teme. To je vječni kodeks kuće. Poznato mi je i sviđa mi se mekoća i snaga.” Virginie je željela da ova nova kolekcija bude nježna i dirljiva, što izražava u asimetriji koja pokazuje snažnu dinamiku. A nijansama ističe nježnost i romantičnost kolekcije.

„’Izblijedjele’ boje, tamnoružičasta, uređeni komadi, dodiri 60-ih i 70-ih, engleski vibracijaudobnost i autentični materijali čine kolekcije ‘stvarnim’ i također šarmantnijim.”

Izvor i slika: CHANEL

admin/ author of the article

Ja sam talentirani i kreativni novinar specijaliziran za pisanje članaka. Moj zadatak je istraživanje različitih tema, provođenje intervjua, analiza podataka i stvaranje visokokvalitetnog sadržaja koji privlači pažnju čitatelja i inspirira ih na razmišljanje i akciju

Loading...
Zagreba Lajfhaki