3 najbolja načina da osvojite bilo kojeg muškarca

Ponekad mislimo da, da bismo bile s muškarcem svojih snova, trebamo biti samo jako lijepe. Greška, cure! Razmislite koliko je neudatih žena izvanrednog izgleda oko vas! Da, na primarnoj razini muškarac se zaljubi u svoje oči, ali ako se nakon toga oslonite samo na duge trepavice i punašne usne, onda će ova afera najvjerojatnije završiti prije nego što je počela.

Svatko od nas ima barem jednu prijateljicu koja svakog muškarca kojeg poželi uhvati kao zlatnu ribicu na strunu. I nemojte misliti da ne želi s vama podijeliti magiju koju stvara. Jednostavno postoje žene koje ne shvaćaju što ih točno u njihovom karakteru čini magnetom za jači spol.

Danas vam predstavljamo TOP 3 načina kako natjerati bilo kojeg muškarca da poludi za vama.

1. Kontakt očima

Pogledaj ga u oči! Da biste bili magnet za muškarca, prvi korak je uspostaviti kontakt očima. U ljubavi je kao u divljini – da biste signalizirali predatoru, samo ga pogledajte ravno u oči. Odatle – juri. Čovjek na licu mjesta uvijek čeka signal da može djelovati, a vaša smjelost da ga pogledate u oči rastopit će ga! Ako ste u baru, pijanom tipu neće trebati kontakt očima da vas obori, jednostavno zato što se možda neće moći ni fokusirati na vas. Ali kada “loviš” ozbiljnog muškarca, prvi korak su oči!

2. Uz “gard” frendica možete upoznati samo novu djevojku

Jedna od najčešćih pogrešaka koje žene čine je kada izađu s prijateljicama u bar i ponašaju se kao da su sekta bez gluposti. A ako zdravice počnu povicima “Mi smo super, muškarci su svinje” – to je siguran znak da će ostati samac. Čak i ako se muškarcu jako sviđate, on se nikada neće usuditi prići ovom ženskom plemenu koje vas je okružilo. Dajte mu prostora za djelovanje! Nakon što ste uspostavili kontakt očima, otiđite sami u bar ili u toalet da popravite šminku. Na taj način će vas lovac lako moći pratiti.

3. Nasmiješite se

Filmovi su nas naučili da muškarci vole dramatične žene jer su misteriozne. Da, možda će Alaina Delona privući dama koja puši cigaretu u baru s ledenim izrazom lica, ali on ima 87 godina. Živimo u drugim vremenima. Muškarcima je mnogo privlačnija blistava žena koja se zna dobro zabaviti, jer ono što mi nazivamo tajanstvenom, moderni muškarac naziva pokislom staricom.

admin/ author of the article

Ja sam talentirani i kreativni novinar specijaliziran za pisanje članaka. Moj zadatak je istraživanje različitih tema, provođenje intervjua, analiza podataka i stvaranje visokokvalitetnog sadržaja koji privlači pažnju čitatelja i inspirira ih na razmišljanje i akciju

Loading...
Zagreba Lajfhaki