Koje 4 fraze će odbiti svakog muškarca: žene ih ne bi trebale izgovarati – možete ostati sami

Ponekad ostanemo sami ne zato što smo lišeni vanjskih karakteristika, smisla za humor ili zato što ne znamo voditi kućanstvo.

Razlog može biti puno prozaičniji: jednostavno ne znamo kako pravilno graditi odnose zbog nedostatka osnovnih znanja iz područja muške psihologije.

Može nam se činiti da jednostavno branimo svoje granice, objašnjavamo svoju životnu poziciju ili pokazujemo principe. Zapravo, činimo sve da odgurnemo čovjeka. Važnu ulogu u tome imaju riječi koje bezumno izgovaramo.

Koje 4 fraze mogu odbiti partnera od nas?

“Dužan si me opskrbiti”

Nakon što su prihodi žena počeli aktivno rasti, bolje je ne izgovarati ovu frazu. Dame su zadovoljne što se muškarci brinu o njima i brinu za njih.

žena
Fotografija: Pixabay

Ali oni to nisu obavezni učiniti.

Čim muškarac čuje takvu frazu, jednostavno izgubi želju učiniti barem nešto za dobrobit žene kojoj “duguje”.

“Ali drugi muškarci…”

Takozvana metoda “pozitivnog primjera” nikada ne funkcionira, jer se nitko ne voli uspoređivati ​​s drugima.

Ako želite da muškarac razvije iritaciju, recite to češće. Ako vam je cilj motivirati partnera, potražite primjerenije metode utjecaja, kažu stručnjaci.

“Ti nikad…”

Nije toliko važno o čemu pričate u ovom kontekstu. Muškarci (kao i svi ljudi) ne vole takve generalizacije. Umjesto da koristite fraze poput ove (“Nikada me ne slušaš”, “Nikada mi ne pomažeš” itd.), trebali biste taktično i nježno razgovarati o svojim željama.

Na primjer: “Bilo bi mi drago da me saslušate” i “Želio bih da mi pomognete s ovim.”

“Zabranjujem”

Svi mrze ovu frazu od djetinjstva. Čovjek odavno nije dijete pa mu nemaš pravo ništa zabraniti.

Ako počnete redovito koristiti takav izraz, tada će muškarac, naprotiv, početi pokazivati ​​zanimanje za zabranjeno voće.

Ranije smo govorili o tome koje ženske postupke nijedan muškarac neće oprostiti.

admin/ author of the article

Ja sam talentirani i kreativni novinar specijaliziran za pisanje članaka. Moj zadatak je istraživanje različitih tema, provođenje intervjua, analiza podataka i stvaranje visokokvalitetnog sadržaja koji privlači pažnju čitatelja i inspirira ih na razmišljanje i akciju

Loading...
Zagreba Lajfhaki