Ljetna moda: volani i čipka neizostavni su u vašoj ljetnoj garderobi

Lijepo vrijeme napokon je stiglo iu našu zemlju, a to znači da opet možemo iz ormara izvući svoje omiljene ljetne artikle! Kad vidimo volane i čipku, jako se veselimo ljetu. Želite li dobiti inspiraciju za ovaj trend? Imamo te!

Bezvremenski trend

Lepršavi volani i romantična čipka jedan su od najvećih modnih trendova ovog trenutka. I ne samo ove sezone, jer bluza s volanima može zauvijek ostati u vašem ormaru. Stoga je vrijeme da dodate ovaj bezvremenski trend u svoju garderobu.

NIKKIE

I pripazite na svoj Instagram feed, jer i mi vidimo sve više influencera u ovom trendu. Čipka na čipku i slojevi volana! U najnovijim (ljetnim) kolekcijama NIKKIE također možete vidjeti mnogo volana i čipke. Staromodno je misliti da volani i čipka simboliziraju samo romantiku. Na primjer, kombinirajte čipkastu bluzu s cool veganskim kožnim hlačama, poput onih iz kolekcije NIKKIE X Selected by Kate Moss. Ili ga kombinirajte s velikim sunčanim naočalama i elegantnim ‘konjskim repom’, kako sama Nikkie redovito pokazuje. A veliki smo ljubitelji čipke u crnom! Ukratko, ovaj trend možete kombinirati na mnogo načina.

Još jedan razlog zašto morate brzo postići ove stavke; također je vrlo pahuljast! Savršeno za toplije dane i odmor. Kako bi vam lijepo na Ibizi stajala haljina s volanima?!

Izbor je ogroman

Volani čine outfit ženstvenijim, razigranijim i šarenijim. Volane možete vidjeti u svim vrstama printeva, boja i tkanina. Nesto za sve! Vrlo pogodan i za posebne (večernje) prilike. U NIKKIE možete kupovati maxi haljine s volanima i čipkom! Ovog ljeta radije ćemo potpuno uroniti u volane i tkanine od čipke. Bez toga stvarno više ne možemo!

Izvor i slika: NIKKIE

admin/ author of the article

Ja sam talentirani i kreativni novinar specijaliziran za pisanje članaka. Moj zadatak je istraživanje različitih tema, provođenje intervjua, analiza podataka i stvaranje visokokvalitetnog sadržaja koji privlači pažnju čitatelja i inspirira ih na razmišljanje i akciju

Loading...
Zagreba Lajfhaki