Lanena odijela su must have ovog ljeta

Sad kad temperature rastu, naravno postavlja se pitanje što bismo, zaboga, trebali odjenuti. Jer budimo iskreni: sve se čini prevruće i pregusto, zar ne? Srećom, tu su i lanena odijela u pomoć! I vjerujte nam, nakon ovoga zaista više nećete moći živjeti bez njega.

Riješenje

Godinama naravno nosimo duge i kratke haljine, a kratke hlače i majice kratkih rukava nisu mogle nedostajati u našem ormaru tijekom ljetnih mjeseci. Ali tijekom godina ograničili smo se u pogledu ljetne odjeće ovim artiklima. I ne, nije čudno, jer suočimo se s tim: što nositi po toplom vremenu? Srećom, sada imamo idealno rješenje za to.

Lanena odijela

Lanena odijela postala su neizostavan dio ljetne modne scene. Imaju ih velike modne kuće kao što su Brunello Cucinelli i Max Mara modne izjave već su uključeni u njihovu najnoviju kolekciju i vidimo sve više i više ljudi kako hodaju s ovim prekrasnim setovima na ulici.

Ali zašto su lanena odijela must have ovog ljeta? Pa, lanena odijela uključuju hlače širokih, prozračnih nogavica s prozračnim gornjim dijelom. Chic, ali ležeran i volimo to! Ali to nije sve. Pristupačne trgovine odjećom kao što su Mango, Zara, Asos i H&M također imaju beskrajnu ponudu lanenih odijela.

Pitate se kako najbolje stilizirati ova lanena odijela? Dajemo vam nekoliko primjera:

Razbijač dogovora

Možda se čini da je lan vrlo teška i topla tkanina, ali ništa nije dalje od istine. Tkanina je lijepa, tanka i prozračna, tako da možete ići ‘raslojavanje‘ s različitim odjevnim predmetima. Jednako lako kada se vrijeme iznenada promijeni – a to je često slučaj u Nizozemskoj – zar ne? U svakom slučaju, jedno je sigurno: odjevni predmeti od lana pravi su uspjeh prekidač dogovora su ovog ljeta i volimo ga!

Izvor: Her | Slika: Instagram, NL Slika

admin/ author of the article

Ja sam talentirani i kreativni novinar specijaliziran za pisanje članaka. Moj zadatak je istraživanje različitih tema, provođenje intervjua, analiza podataka i stvaranje visokokvalitetnog sadržaja koji privlači pažnju čitatelja i inspirira ih na razmišljanje i akciju

Loading...
Zagreba Lajfhaki