Anne i Esther Vedder dijele 7 najboljih ljetnih trendova

Anne i Esther Vedder (34) uspješni su poduzetnici koji stoje iza brenda nakita Vedder & Vedder. Poduzetni blizanci sada surađuju s velikim imenima kao što su Sylvie Meis, Rita Ora i Romee Strijd. Anne i Esther rade bez prestanka na najnovijim trendovima za Vedder & Vedder. Svoje favorite za ovo ljeto dijele s Grazijom.

1. Slamnati šešir

“Ovog ćemo ljeta opet često viđati slamnate šešire, i to ne samo na plaži. Slamnati šešir je također odličan jer ide uz svaki ljetni outfit. Ako ćete se baviti nečim avanturističkim ili ako idete na plažu, uvijek ga možete nositi. Posljednjih godina postali smo puno oprezniji s izlaganjem suncu, a slamnati šešir nije samo vrlo moderan, već vas i štiti od sunca.

“Nedavno smo lansirali još jedan novi model. Početni slamnati šešir. Vrlo lijep model koji možete personalizirati zlatnim kliznim slovima na remenu ili možete dati izvezena zlatna slova.”

Esther Vedder
Esther Vedder sa početnim slamnatim šeširom: “Prošlog siječnja bila sam u Indoneziji i nosila sam ovaj šešir svaki dan. Ovaj artikl ide uz svaku odjeću”

2. Što više to bolje

“Ogrlice od perli – po mogućnosti s perlama jarkih boja – potpuno su moderne i ističu se. Takva ogrlica od perli odlično stoji i uz outfit za plažu, ali se jako dobro slaže i uz vaš festivalski outfit. Što se tiče festivalskih dodataka, možete se potruditi. Čak i ako staviš deset lanaca: još uvijek je moguće. Sve se može pomiješati i spojiti. Pogotovo s različitim materijalima. Stavite perle i nosite srebrni i zlatni lančić na kojem je npr. novčić. Nije važno. Sve je dozvoljeno.”

3. Kaubojske čizme

“Godinama nosimo kaubojske čizme; Mislimo da je savršeno što su se čizme vratile u modu ovog ljeta. Kaubojske čizme sada dolaze u mnogim bojama, poput srebrne. Srebrna je potpuno u trendu, pa je lijepo reflektirati srebrni trend u vašim čizmama. Čizme zapravo izgledaju dobro uz mnoge odjevne kombinacije, ali uz haljinu, kratke hlače ili kombinezon za igru ​​s golim nogama stvarno su najbolje.”

Anne Vedder: ‘Srebrne kaubojske čizme su super ako idete na festival’

4. Cargo hlače

“Ušuljati se ispod cargo traperica idealan je street style look ovog ljeta. Lijepo je i cool. Volite li više nositi nešto ženstveno? Tada usku haljinu kombinirajte s tenisicama. Uvijek se volimo obući ženstveno, a uz tenisice jako lijepo stoji haljina koja pada malo iznad koljena. Onda imate ulični stil, ali na ženstven način.”

5. Midi haljina i mini haljina

“Smiješno je to što ćemo ovog ljeta vidjeti više dužih haljina umjesto kratkih haljina. Midi haljina izgleda lijepo, a uže haljine često su izrađene od finih rastezljivih materijala, što ih također čini udobnima. Midi haljina također je prikladna za mnoge prilike. Nosite ga uz tenisicu i sportski je a uz petu je opet šik. Ali još se ne opraštamo od mini haljina. To je ta raznolikost koja je tako lijepa.

Inače, uvijek smatramo da je važno obratiti pozornost na to stoji li vam nešto udobno ili se osjećate dobro jer će vam to jednostavno učiniti dan puno ugodnijim.”

Esther Vedder: ‘Prije trudnoće ne bih tako brzo nosila midi haljine. Ali zbog trudnoće otkrila sam potpuno novi stil. I dalje bih nosila midi haljine čak i nakon trudnoće’

6. Narančasta

Boja koju ćemo ovog ljeta često viđati je narančasta! To će stvarno postati modna boja. I onda ne govorimo o fluorescentno narančastoj, već stvarno svijetlo narančastoj. Skoro naranča za Kraljev dan. Također ćemo vidjeti puno smeđih tonova.

7. Upečatljive naušnice

“Idete na odmor, ali nemate puno mjesta u koferu za nakit? Sa sobom uvijek nosite par naušnica koje će biti upečatljive. Sofia Sparkle Letter Earrings uvijek nosimo sa sobom u kovčegu. Svoj outfit odmah možete učiniti potpuno drugačijim ako nosite prave upečatljive naušnice. Nije važno kakvu haljinu ili odjeću nosite; naušnice čine vašu odjeću vrlo elegantnom.

Anne i Esther
Anne i Esther s naušnicama Sofia Sparkle Letter

“Nikad ne možeš nositi previše prstenja. Na svakom prstu nosimo nešto. Tada ili nosimo jedan veliki prsten ili četiri mala prstena. Lijepo za ljeto i zimu.”

Slika: Anne i Esther Vedder

admin/ author of the article

Ja sam talentirani i kreativni novinar specijaliziran za pisanje članaka. Moj zadatak je istraživanje različitih tema, provođenje intervjua, analiza podataka i stvaranje visokokvalitetnog sadržaja koji privlači pažnju čitatelja i inspirira ih na razmišljanje i akciju

Loading...
Zagreba Lajfhaki