Dijeta švicarskog liječnika s kojom gubite 3 kilograma u 2 dana

Zbog činjenice da se većina žena našeg vremena ne umori od težnje za savršenstvom. I intelektualno, duhovno i tjelesno, a to je i razlog zašto su različite dijete sve popularnije.

Imenovali su voće i povrće s najviše nitrata

Međutim, neke dijete mogu biti opasne za vaše zdravlje. Demollova dijeta jedna je od najsigurnijih i posebno je prikladna ako vodite aktivan način života i ne možete si priuštiti strogu dijetu u kojoj vaše tijelo neće dobiti dovoljno hranjivih tvari.

Zbog činjenice da je ovu dijetu razvio liječnik, ona uzima u obzir sve karakteristike tijela i nije ograničena strogim pravilima, poput mnogih drugih.

Ova dijeta je najučinkovitija ako se provodi u određeno vrijeme. Stručnjaci preporučuju primjenu 4 puta godišnje: početkom prosinca, ožujka, lipnja i rujna. Držite li se ove dijete 4 dana za redom, možete se riješiti dva, pa čak i tri kilograma.

Glavna razlika između prehrane švicarskog liječnika i ostalih je u tome što obećava brz gubitak težine i, što je najvažnije, bez štete tijelu. Nema kontraindikacija, osim za bolesti kod kojih je u načelu svaka dijeta kontraindicirana.

Postoje neka pravila koja morate znati prije nego što počnete mršaviti Demol dijetom.

Toksikolozi upozoravaju: Ljepljivo voće i povrće zatrovano je…

PRAVILA ZA PRIDRŽAVANJE DIJETE

Uz hranu trebate piti najmanje 1,5 litara čiste vode.

Potrebno je jesti hranu u malim količinama četiri puta dnevno.

Iz jelovnika treba isključiti alkohol.

Tijekom dana dopušteno je jesti nezaslađeno voće i povrće koje ne sadrži škrob (kupus, krastavac, zelena salata, luk, tikvice, grah i slatka paprika).

Također, dr. Demol sastavio je popis proizvoda zahvaljujući kojima će vaša prehrana biti što uravnoteženija i raznovrsnija.

Koje je najotrovnije i najbezazlenije voće i povrće ove godine

HRANA ZA DAN UZ DEMOL DIJETU

300 g kuhanog ili pirjanog mesa / ribe ili nekoliko jaja

0,5 litara mlijeka ili drugih mliječnih proizvoda s udjelom masti 1-2%

50 g svježeg sira 5-9% masti

4 kriške kruha od cjelovitog zrna pšenice

100 g kvalitetne tjestenine ili dva veća krumpira

50 ml biljnog ulja

neograničeno voće i povrće

Kako biste postigli željeni rezultat, ni u kojem slučaju ne dodajte ništa na ovaj popis, ali ako vam se ne sviđaju neki od proizvoda koje Demol nudi za korištenje, tada ih bez oklijevanja možete izbrisati s popisa./zdrave.to

Lajkajte zdrave.to i na Facebooku gdje ćete pronaći još puno korisnih i zanimljivih štiva za svakoga!

admin/ author of the article

Ja sam talentirani i kreativni novinar specijaliziran za pisanje članaka. Moj zadatak je istraživanje različitih tema, provođenje intervjua, analiza podataka i stvaranje visokokvalitetnog sadržaja koji privlači pažnju čitatelja i inspirira ih na razmišljanje i akciju

Loading...
Zagreba Lajfhaki