Top 5 načina korištenja laka za nokte kod kuće za koje niste ni znali

Lak za nokte ne samo da može promijeniti izgled žene, čineći je njegovanijom, već se lako može koristiti u svakodnevnom životu za rješavanje brojnih gorućih problema.

Najčešće se koristi prozirni premaz, jer je univerzalan i nije primjetan, međutim, obojene opcije često dolaze u pomoć ljudima.

Koje probleme može riješiti obični? lak za nokte:

1. Čarape za hitne slučajeve.

S početkom proljeća mnoge su dame prešle na suknje i haljine, što znači korištenje čarapa i tajica. Svi znaju da ovaj pribor apsolutno nije izdržljiv i može iznevjeriti vlasnika u najnepovoljnijem trenutku.

lak

Kako tijekom posla ne biste morali trčati u dućane kako biste kupili nove tajice, ponesite sa sobom prozirni lak za nokte: ako se pojavi strelica ili izbočina, lako ih je zaustaviti pomoću premaza.

2. Pukotine na prozorima.

Ako je vaše staklo ozbiljno napuklo, a tehničar za zamjenu prozora ne može odmah doći i postaviti novi, postoji jednostavan način da se zaštitite od nepotrebnog propuha.

Uzmite papir, pokrijte ga lakom za nokte i zalijepite na pukotinu. Najbolje je to učiniti s obje strane.

3. Zaštita od hrđe.

Kuhinjske slavine često su osjetljive na hrđu, iako i dalje rade prilično dobro: zbog toga ih je šteta zamijeniti samo iz estetskih razloga.

Borba s hrđom nije laka pa je bolje spriječiti njenu pojavu: prekrijte slavinu slojem prozirnog laka za nokte – to će djelovati kao izvrsna zaštita.

4. Maskiranje čipova na pločicama.

U tom slučaju možete koristiti lak za nokte koji odgovara tonu pločice. Najprije je potrebno temeljito oprati pločice bilo kojim sredstvom za čišćenje ili sapunom, pustiti da se osuše, a zatim prijeći preko ivera odgovarajućim lakom za nokte.

5. Za sunčane naočale.

Čak ni dobri proizvođači ove kategorije proizvoda ne mogu uvijek osigurati dobru ugradnju vijaka – oni tu i tamo znaju iskliznuti.

Problem možete riješiti na jednostavan način: uzmite vijak, pokrijte ga lakom za nokte i zatim ga ponovno zavrnite. Sada će biti sigurno fiksiran.

Fotografija: Pixabay

Provjereno od strane urednika

admin/ author of the article

Ja sam talentirani i kreativni novinar specijaliziran za pisanje članaka. Moj zadatak je istraživanje različitih tema, provođenje intervjua, analiza podataka i stvaranje visokokvalitetnog sadržaja koji privlači pažnju čitatelja i inspirira ih na razmišljanje i akciju

Loading...
Zagreba Lajfhaki