Matthew Perry umro od ‘akutnih učinaka ketamina’

Smrt od Prijatelji-glumac Mathew Perry radi se o nesretnom slučaju, vidljivo je iz jučer objavljenog nalaza obdukcije. Matthew je umro od ‘akutnih učinaka ketamina’, antidepresiva koji se također koristi kao rekreativna droga.

Mrtav

Izvješće pokazuje da drugi čimbenici koji su pridonijeli glumčevoj smrti uključuju utapanje, bolest koronarne arterije i buprenorfin (lijek protiv bolova). Nisu pronađeni tragovi supstanci poput alkohola, kokaina ili heroina.

Matthew je imao povijest ovisnosti i povezanih medicinskih problema, zbog čega je veći dio života proveo u centrima za liječenje. Kako bi se borio protiv svoje depresije i napetosti, pratio je terapiju ketaminom. Posljednji poznati tretman imao je tjedan i pol prije smrti. Prema izvješću obdukcije, to je bilo previše davno da bi bilo u njegovom tijelu kad je umro. Nije jasno kako bi glumac uzeo drogu.

Matthew Perry pronađen je mrtav u svom jacuzziju u svom domu u Los Angelesu u subotu, 28. listopada. Uzrok glumčeve smrti tek treba biti utvrđen, ali nema naznaka da je riječ o lažnoj igri. The Prijateljiglumca je navodno pronašao njegov pomoćnik. Imao je samo 54 godine.

Prijatelji

Matthew je bio jako voljen glumac. Svoju veliku popularnost ponajviše je zahvalio tumačenju uloge Chandlera Binga u američkoj hit seriji Prijatelji. Njegov lik bio je poznat po svojoj duhovitoj i sardoničnoj osobnosti. U Prijatelji pojavio se u više od 200 epizoda, u deset sezona, zajedno s drugim istaknutim glumcima poput Jennifer Aniston, David Schwimmer, Lisa Kudrow, Courteney Cox i Matt LeBlanc.

Matthew Perry bio je nominiran za pet nagrada Primetime Emmy, uključujući i za portret Chandlera. Matthew je također imao istaknute uloge u drugim filmovima i serijama, uključujući gosp. sunce.

Izvor: De Volkskrant, Marie Claire | Slika: NL slika

admin/ author of the article

Ja sam talentirani i kreativni novinar specijaliziran za pisanje članaka. Moj zadatak je istraživanje različitih tema, provođenje intervjua, analiza podataka i stvaranje visokokvalitetnog sadržaja koji privlači pažnju čitatelja i inspirira ih na razmišljanje i akciju

Loading...
Zagreba Lajfhaki