Kako se brzo riješiti bolova u leđima

Ne postoji osoba koja nije osjetila bolove u leđima. Pogotovo u današnje vrijeme kada vodimo sjedilački način života. Zato se svatko od nas želi riješiti tog osjećaja.

Jedinstvena masaža stopala ublažava sve bolove u leđima

Profesor Ko Matsudaira, zaposlenik Medicinskog centra Sveučilišta u Tokiju, istaknuo je jednostavan način kako se riješiti bolova u donjem dijelu leđa.

Stručnjak savjetuje redovito vježbanje jednostavnih vježbi ako povremeno osjećate nelagodu u donjem dijelu leđa. U tom slučaju vježbe treba izvoditi najmanje deset puta dnevno.

Čarobne vježbe protiv bolova u leđima

Za prevenciju tegoba dovoljno je jedan do dva puta dnevno.

Kao što je rekao profesor, trebali biste stajati uspravno i postaviti stopala paralelno jedno s drugim na udaljenosti malo široj od ramena. Ruke treba pričvrstiti uz tijelo, postaviti ih malo iznad stražnjice, a pri izdisaju se lagano nagnuti unatrag.

U ovom položaju morate ostati tri sekunde. A zatim se glatko vratite u početni položaj.

Ako nakon vježbe bol ne jenjava i povremeno je prati utrnulost u nogama, obratite se liječniku./ zdrave.to

Lajkajte zdrave.to i na Facebooku gdje ćete pronaći još puno korisnih i zanimljivih stvari!

admin/ author of the article

Ja sam talentirani i kreativni novinar specijaliziran za pisanje članaka. Moj zadatak je istraživanje različitih tema, provođenje intervjua, analiza podataka i stvaranje visokokvalitetnog sadržaja koji privlači pažnju čitatelja i inspirira ih na razmišljanje i akciju

Loading...
Zagreba Lajfhaki