Princeza od Walesa Kate Middleton poznata je po svom elegantnom stilu i sposobnosti kombiniranja dizajnerske odjeće s onom mainstream.

Catherine se lakše snašla u svojoj novoj ulozi, preuzimajući više odgovornosti u kraljevskoj obitelji. Njezin se ormar također počeo razvijati i sada nadilazi luksuzne LK Bennett haljine i cipele koje smo viđali u prošlosti.

Posljednjih 12 mjeseci njezin izbor odjeće odražava njezin novi položaj u kraljevskoj obitelji.

Kate Middleton 5 omiljenih anti-age nijansi koje je čine mlađom FOTOGRAFIJE

Tijekom godina, Kate Middleton uspjela je razviti vlastiti jedinstveni stil temeljen na brendovima kojima je ostala vjerna, od kućnih kaputa do elegantnih sakoa. Također je stvorila siluetu koja joj je odgovarala, s uskim ramenima i uskim strukom. A sada je postala obožavateljica suknji do koljena.

U posljednje vrijeme princeza sve više odaje počast tradiciji i povijesti kraljevske obitelji kroz arhivske reference, a što se tiče njezinog luksuznog izgleda – nastavlja podržavati britanske dizajnere.

Prošle godine nije se bojala eksperimentirati – i isplatilo se. Princeza od Walesa izgledala je kraljevskije nego ikada!

Koliko je novca Kate Middleton potrošila na odjeću prošle godine i kojim je outfitima potukla konkurenciju pogledajte na jenata.blitz.bg.