Zašto neki ljetni stanovnici smatraju novac za trihodermu bačenim: to je njihova vlastita krivnja

Za mnoge vrtlare i vrtlare Trichoderma je čudesni lijek koji dolazi u pomoć u borbi protiv patogenih gljivica i bakterija.

Prema riječima stručnjaka internetske publikacije BelNovosti, agronoma i krajobraznog dizajnera Anastazije Kovrizhnykh, mikroskopske gljive pogodne za biljke, koje su osnova biofungicida, sposobne su suzbiti oko 60 vrsta patogenih mikroba.

To uključuje različite vrste truleži (bijele i sive), crnu nogu, makrosporiozu, fusarium, antraknozu, krastavost, pepelnicu i druge.

Međutim, ne slažu se svi ljetni stanovnici da Trichoderma ima nevjerojatna svojstva: neki od njih se žale da nisu pronašli nikakav učinak od njegove upotrebe.

Glavni razlog koji bi mogao objasniti ovu situaciju je nepravilna priprema lijeka.

Vrt
Fotografija: © Belnovosti

Ako ne želite da sav vaš trud bude uzaludan, postupite strogo u skladu s uputama u nastavku.

Dodajte 2 žličice gotovog suhog praha u posudu napunjenu s 10 litara vode, koja treba imati temperaturu od 25-35 stupnjeva.

Otopinu ostavite na toplom i tamnom mjestu sat vremena, nakon čega je možete koristiti za pomoć svojim biljkama. To se mora učiniti u roku od 6-8 sati od trenutka pripreme.

Provjereno od strane urednika

admin/ author of the article

Ja sam talentirani i kreativni novinar specijaliziran za pisanje članaka. Moj zadatak je istraživanje različitih tema, provođenje intervjua, analiza podataka i stvaranje visokokvalitetnog sadržaja koji privlači pažnju čitatelja i inspirira ih na razmišljanje i akciju

Loading...
Zagreba Lajfhaki