Evelina Pavlova podržava “Ti i Lidl za bolji život”

“Obrazovanje nas priprema za ono što nam život donosi.” Ovim riječima Evelina Pavlova opisuje ulogu obrazovanja u online kampanji društveno odgovorne inicijative „Ti i Lidl za bolji život“. Obrazovanje je jedno od četiri područja u kojima će program podržati društveno značajne i vrijedne projekte.

Evelina Pavlova je zaštitno lice i ambasadorica “Vi i Lidl za bolji život”, a nije slučajno promicati temu obrazovanja. Rad na raznim edukativnim projektima čini je izuzetno posvećenom ovoj temi.

Poznata radijska i televizijska voditeljica govori o zadaćama i izazovima s kojima se obrazovni sustavi danas suočavaju. S jedne strane moraju učiti djecu da uče i razvijaju se cijeli život, a s druge strane moraju ih pripremati za zanimanja za koja ni ne znamo koja će biti u budućnosti. Zato je podrška poslovnog i nevladinog sektora ključna.

Evelina Pavlova vraća se u prošlost kako bi se prisjetila svoje omiljene učiteljice – profesorice kemije koja je nastavu učinila zanimljivom i tako se zaljubila u ovaj predmet. Iako je već 25 godina u medijima, zapravo je diplomirana ekonomistica. Odnedavno se bavi i društvenim poduzetništvom, radeći na stvaranju medija za djecu. Tako sama Evelina postaje najzorniji dokaz da čovjek mora neprestano učiti kako bi se razvijao i bio spreman za život i dinamiku kojom se on mijenja.

Do 25. lipnja Lidl Bugarska izdvaja 3 centa od svakog primitka za potporu društveno značajnim projektima u cijeloj zemlji u području obrazovanja, okoliša, kulture i povijesne baštine te zdravog načina života. Osim Eveline Pavlove, iza inicijative stoji kulinarski tandem Manchev i Shishkov koji promiče temu zdravog načina života.

***

O “Ti i Lidl za bolji život”

„Ti i Lidl za bolji život“ najveća je društveno odgovorna inicijativa Lidla Bugarska. Cilj mu je podržati društveno značajne projekte diljem zemlje i odražava želju tvrtke da doprinese ispunjenijem i kvalitetnijem životu ljudi iz različitih regija. U razdoblju od 1. svibnja do 25. lipnja 2017. Lidl Bugarska izdvaja 3 centa od svakog računa. Tako pri svakoj kupnji kupci lanca već pomažu. Prikupljenim sredstvima financirat će se društveno značajni projekti i vrijedne ideje iz područja obrazovanja, zaštite okoliša, kulturno-povijesne baštine i zdravog načina života. Projekti odobreni za financiranje dobit će potporu do 10.000 BGN. Do 25. lipnja 2017. je rok do kojeg se nevladine organizacije iz cijele zemlje mogu prijaviti na službenoj stranici inicijative –

admin/ author of the article

Ja sam talentirani i kreativni novinar specijaliziran za pisanje članaka. Moj zadatak je istraživanje različitih tema, provođenje intervjua, analiza podataka i stvaranje visokokvalitetnog sadržaja koji privlači pažnju čitatelja i inspirira ih na razmišljanje i akciju

Loading...
Zagreba Lajfhaki