Jedite ovu hranu za uzbudljiv seks




Foto: iStock/Gulliver

Želite imati strastven seks? Zatim ove namirnice konzumirajte prije predigre.

Jedan od “najseksi” proizvoda je kokos. Poboljšava kvalitetu sperme i seksualni nagon. Isto vrijedi i za kokosovo mlijeko.

Kažu da iste osobine ima i datulja s čijom se slatkoćom ne može usporediti nijedna jagoda ili drugo voće.

Avokado je vrlo hranjiv proizvod, po sadržaju proteina može se usporediti s mesom. Salata od avokada daje snagu i energiju, te poboljšava cirkulaciju krvi. Za povećanje potencije redovito ga je konzumirao francuski kralj sunce Luj XIV. Danas ga preporučuju urolozi.

Salata od plodova mora vrlo je prikladna za romantičnu večer. Školjke, škampi, kamenice zaslužile su status afrodizijaka zbog visokog sadržaja željeza i cinka, ali i zbog pumpanja muške potencije.

Jagoda je odavno postala klasičan uzbudljiv i senzualan element za početak predigre. No, ne slučajno, jer ona, uz čokoladu, pomaže aktivnoj proizvodnji hormona sreće – endorfina u tijelu.

Usput, o čokoladi… Ona je prekrasan afrodizijak, koji dobiva posebnu mnogostrukost kada se poslužuje u tekućem i vrućem stanju. Nije slučajno što ga nude u svakom restoranu romantične atmosfere. On je iskušenje kojem je teško odoljeti.

Uz njega se uobičajeno nudi šampanjac ili slatki likeri. Međutim, alkohol je previše dvosmislen afrodizijak. Boca šampanjca, čaše vina, romantična glazba, a između ljubavnika padaju sve inhibicije, pa čak i barijere. Vino oslobađa napetosti, čini vas slobodnijim, oslobođenijim, otvorenijim. Ali nemojte pretjerivati ​​s alkoholom, inače će otupiti osjećaje i osjećaje, stvarajući umirujući i nepotrebno opuštajući učinak.

Izvor bgnes

admin/ author of the article

Ja sam talentirani i kreativni novinar specijaliziran za pisanje članaka. Moj zadatak je istraživanje različitih tema, provođenje intervjua, analiza podataka i stvaranje visokokvalitetnog sadržaja koji privlači pažnju čitatelja i inspirira ih na razmišljanje i akciju

Loading...
Zagreba Lajfhaki