Istražno povjerenstvo otvorilo je kazneni predmet u vezi s trudnoćom djevojčice iz 7. razreda. Navodni otac: dječak od 10 godina

U ruskom gradu Zheleznogorsku 13-godišnja učenica zatrudnjela je s 10-godišnjim dječakom.

Istražno povjerenstvo otvorilo je kazneni predmet o ovoj činjenici.

Poznato je da je učenica 7. razreda ostala trudna još u studenom 2019. godine. Trudnoća sada traje više od 8 tjedana.

Kako pišu ruski internetski sajtovi, 13-godišnja djevojčica ne krije da je otac njenog nerođenog djeteta njen 10-godišnji dečko.

Školarci ne skrivaju svoju vezu i čak su na društvenim mrežama objavili da su “u građanskom braku”.

trudnoća

Važno je napomenuti da su roditelji školarke zabranili pobačaj. Sada se tinejdžeri pripremaju da postanu mladi roditelji.

Policija je saznala za trudnoću maloljetne djevojke.

Zaposlenici Istražnog povjerenstva otvorili su kazneni predmet prema članku “Spolni odnos počinjen s osobom koja je navršila dvanaest godina, ali nije navršila četrnaest godina”, – priopćio je Istražni odbor RF za Krasnojarsko područje.

Prema navodima istražitelja, 13-godišnja učenica je u studenom 2019. stupila u intimnu vezu s poznanikom, uslijed čega je ostala trudna.

Za oca se sumnja da je 10-godišnji dječak. Međutim, tek nakon rođenja bebe moći će se napraviti genomsko ispitivanje koje će s 99% vjerojatnosti pokazati je li djevojčica doista ostala trudna od učenice 4. razreda.

Ako se potvrdi očinstvo dječaka od 10 godina, tada on neće snositi kaznenu odgovornost zbog svoje dobi. Istražno povjerenstvo ne navodi ima li još osumnjičenih u ovom slučaju.

Fotografija: © Belnovosti

Provjereno od strane urednika

admin/ author of the article

Ja sam talentirani i kreativni novinar specijaliziran za pisanje članaka. Moj zadatak je istraživanje različitih tema, provođenje intervjua, analiza podataka i stvaranje visokokvalitetnog sadržaja koji privlači pažnju čitatelja i inspirira ih na razmišljanje i akciju

Loading...
Zagreba Lajfhaki