10 stvari koje dobre djevojke ne rade




Foto: iStock/Gulliver

Nijedna veza nije savršena, ali nemojte ignorirati crvene zastavice. Snažne veze zahtijevaju poštovanje, podršku i, što je najvažnije, trud. Ako netko od vaših prijatelja čini takve stvari, bilo bi dobro da smanjite kontakt s njom i pripazite što joj povjeravate.

1. Govorite samo u svoje ime

Čvrsto prijateljstvo je dvostrano. Trebala bi znati što se događa u tvom životu, a ne stalno pričati o sebi.

2. Ogovaraju vas

Svađanje je normalno, ali govoriti loše o vama je bolno i okrutno.

3. Izlazi s tobom samo kad joj to odgovara

Svi su zauzeti. Čak i ako joj je raspored pun, prava prijateljica uvijek će pronaći vremena za brzinsku kavu. Konstantno odustajanje od planova (ili kašnjenje na njih) može biti znak da im vaša veza nije prioritet.

4. Osuđuju vas

Svi griješimo. Dobra djevojka pomoći će vam da krenete naprijed, a ne kritizirati vaše postupke.

5. Odvraća vas od vaših ciljeva

Ako se dogovorite da zajedno idete u teretanu i ona održi riječ, održite je. Dobri prijatelji te tjeraju da budeš najbolja verzija sebe i daju ti udarac u dupe kad ti treba.

6. Oni ušećere istinu

Bijele laži su možda lijepe, ali bolje je znati stoji li vam vaša odjeća doista ili ne. Isto vrijedi i za ozbiljne stvari. Ne bi trebala šutjeti kada je tvoj dečko neprikladan s nekom drugom ili nešto slično.

7. Odaje svoje tajne

Ovo je najvažnije pravilo dobrog prijateljstva. Ako svojoj djevojci kažete nešto povjerljivo, trebali biste očekivati ​​da će tako i ostati.

8. Ljubomoran

Kad dobijete promaknuće, ona bi vam trebala prva čestitati. Prava prijateljica shvaća da je vaša postignuća ne odvraćaju od njezinih.

9. Odustaje od vas nakon svađe

Život je prekratak da bismo gajili ljutnju i ljutnju. Progutaj svoj ponos i iskreno se ispričaj.

10. Partnera uvijek stavljaju na prvo mjesto

Balansiranje platonskih i romantičnih veza može biti teško, ali obje su vrijedne vremena i truda. Ako vas stalno ignorira da biste bili sa svojom drugom osobom, možda je vrijeme da ozbiljno porazgovarate s njom.

admin/ author of the article

Ja sam talentirani i kreativni novinar specijaliziran za pisanje članaka. Moj zadatak je istraživanje različitih tema, provođenje intervjua, analiza podataka i stvaranje visokokvalitetnog sadržaja koji privlači pažnju čitatelja i inspirira ih na razmišljanje i akciju

Loading...
Zagreba Lajfhaki