Što bi muškarci trebali znati o ženama

Ako muškarac namjerava imati dugu i snažnu vezu sa ženom, onda treba prihvatiti činjenicu da je i on nesavršena osoba.

Često se muškarci smatraju ispravnima i pametnima, što im omogućuje takvo ponašanje sa ženama, zbog čega one, ako su samodostatne i samouvjerene, odbijaju veze s njima.

Nesavršeni ste, baš kao i žene. I ti možda nešto ne znaš, ne razumiješ, a još manje ne budeš svjestan nečega s čime se suočava samo žena.

Muškarci su odgajani da budu “glave obitelji”. Za to nisu krivi muškarci koji sebe smatraju takvima. S tim će se složiti i same žene koje ne traže primat u vezama.

Ipak, napominjemo sljedeće: ako želite biti glava, morate imati mudrosti voditi i čuti želje svih svojih “štićenika”. Biti glava obitelji ne znači zapovijedati, već znači vješto upravljati svojom “državom” u kojoj svi “stanovnici” udobno žive.

Muškarac i žena
Fotografija: © Belnovosti

Muškarci često misle da su žene glupe. Ovo je možda najveća greška koja muškarce čini glupima.

Vjerujte mi, žene nisu tako glupe kao što se čine, samo ne pokazuju svoju inteligenciju, uvijek se trude biti fine i povodljive pred muškarcima kako im ne bi preuzele dominaciju. Žene su pametne, samo to ne pokazuju samo da muškarci ne shvate koliko su glupe.

Ako se muškarac počne boriti sa ženom, prisiljavajući je da mu se pokorava, dobit će ili roba slabe volje koji će postati njegova sjena, ili snažnog protivnika koji će postajati sve ljući i agresivniji.

To bi trebalo značiti da se sa ženom nema potrebe boriti za primat u inteligenciji, uspjehu i ostalim regalijama. Ženu treba prihvatiti i voljeti, čak i ako je na neki način viša i uspješnija od vas.

Ne govorite ženi kakva je ako se s njom dopisujete i komunicirate samo nekoliko dana. Ovo pokazuje tvoju glupost. Samo bi glup muškarac etiketirao ženu, vjerovao tuđim mišljenjima o njoj, pa čak i koristio usluge astrologa da shvati kakva je ona osoba.

Nitko ne može reći o ženi bolje od nje same. Štoviše, ne trebate slušati ženu, samo je trebate promatrati i razumjeti zašto se ponaša ovako ili onako u određenoj situaciji.

Ako je žena stjerana u kut, ona će se jednostavno boriti za svoj opstanak, što je karakterizira s dobre strane, unatoč metodama borbe.

Muškarci moraju shvatiti da je žena osoba koja im je ravnopravna. Ima nedostataka, ne zna i ne može nešto, baš kao i muškarac. To ga ne čini lošijim.

To je čini osobom kojoj je potrebno poštovanje i odobravanje baš kao i muškarcu.

Naučite upoznati ženu s kojom izlazite, razumjeti je, prihvatiti je sa svim njezinim kvalitetama i ne tretirati je kao robinju, stvar ili imovinu koja vam nešto duguje – tada će vaša veza sigurno biti najjača.

Provjereno od strane urednika

admin/ author of the article

Ja sam talentirani i kreativni novinar specijaliziran za pisanje članaka. Moj zadatak je istraživanje različitih tema, provođenje intervjua, analiza podataka i stvaranje visokokvalitetnog sadržaja koji privlači pažnju čitatelja i inspirira ih na razmišljanje i akciju

Loading...
Zagreba Lajfhaki