Ovo je pobjednik Savršene slike

Sinoć je konačno došlo vrijeme i bilo je to finale Savršena slika emitirati. To je postalo jasno prošli tjedan Niek Roozen i Loes Haverkort morali natjecati jedni protiv drugih u prekrasnoj Irskoj. Ali tko je na kraju otišao kući s pobjedom?

Imajte na umu: ovaj članak sadrži spojlere o finalu Het Perfecte Plaatje.

Uzbudljivo finale

Tjednima kandidati od Savršena slika dali sve od sebe da naprave što ljepše fotografije. Na kraju su ostali samo Niek i Loes i na njima je da izvrše niz odlučujućih zadataka u ovom finalu.

U prvom teškom zadatku finalisti trebaju fotografirati model kako pluta. Ispostavilo se da je to prilično težak posao, ali srećom Niek i Loes sa sobom dovedu lokalnog tehničara za rasvjetu. Iako se čini da se Loes i njezin svjetionik ne slažu baš najbolje. “Nismo ga baš imali glatko, nesmetano komunikacija”, kaže Loes.

Ipak, Loes na kraju uspijeva postići bolji rezultat na ovom zadatku od Nieka. Od žirija je dobio samo 6,5, dok je Loes na kraju dobila 8,5. Svi bivši kandidati otputovali su u Irsku kako bi svjedočili uzbudljivim rezultatima.

A pobjednik je…

Vrijeme je da pogledamo posljednji zadatak. Niek se malo bolje snašao s ovim zadatkom, iako mu je bio malo pretežak. Za ovo snimanje finalisti su morali u fotografije ugraditi irsku zastavu i za to su dobili šest sati. Ipak, činilo se da Niek doživljava vremenski pritisak i stoga je čak briznuo u plač. “U jednom trenutku sve izađe na vidjelo. (…) To postaje malo previše,” kaže.

Snimanje je na kraju donijelo Nieku ocjenu 8, dok se Loes morala zadovoljiti s ocjenom 6,5. Žiri je zbrojio te rezultate i došao do zaključka da je Loes pobjednica Savršena slika 2023. “O moj Bože. Nevjerojatan. Nisam baš dobra s riječima, bolja sam sa slikama”, kaže emotivna Loes. Ah!

Izvor: RTL | Slika: William Rutten

admin/ author of the article

Ja sam talentirani i kreativni novinar specijaliziran za pisanje članaka. Moj zadatak je istraživanje različitih tema, provođenje intervjua, analiza podataka i stvaranje visokokvalitetnog sadržaja koji privlači pažnju čitatelja i inspirira ih na razmišljanje i akciju

Loading...
Zagreba Lajfhaki