Janice Blok o glumi: ‘Često su me odbijali na audicijama’

Janice Block svi znamo iz TikToka, Instagrama i njenog sudjelovanja u Prave djevojke u džungli, no influencerica sada vrijedno radi i kao glumica. Sada glumi u kinu Tattas 2. U razgovoru sa Grazia Janice priča sve o svojim ambicijama kao glumice.

Društveni mediji kao odskočna daska

Janice se od malih nogu zanimala za svijet filma i kazališta te je pohađala nekoliko tečajeva i tečajeva kako bi negdje dobila ulogu. Ipak, u početku nije sve išlo glatko. “U jednom sam trenutku svoje ambicije za filmsku glumu ostavio po strani, jer mi je bilo teško probijati se na duže vrijeme. Vrlo često su me odbijali na audicijama”, kaže Janice.

Zato je to glumačko iskustvo iskoristila kako bi zabavila ljude na društvenim mrežama. “Napokon sam stigao tamo nakon dugog skretanja.” I kako, jer Janice već iza sebe ima tri nizozemska filma. Tattas 1 i 2 i Ekspedicija Kupid (ovaj film će biti objavljen u kinima sljedeće godine).

Uloga u De Tatta’s

U Tattas Janice glumi influencericu pod imenom Marleenkoja je u vezi sa Richardotac od Erik. Ova uloga vrlo je slična Janiceinom stvarnom životu i upravo bi zato voljela glumiti nešto sasvim drugačije. “Glumim mladu, lijepu ženu koja je već influencerica i bavi se puno sportom. To je i ono što radim u svakodnevnom životu. Shvatio sam da sam dobio tu ulogu, ali bilo bi mi idealno da jednog dana igram ulogu u njoj Mokro mafija gdje sjedim u nekom hodniku”, objašnjava Janice.

“Voljela bih dobiti ulogu koja je jako daleko od mene. Sada me uvijek stave u neku vrstu prekrasne uloge utjecajne osobe – što naravno ima smisla, jer me ljudi tako poznaju – ali mislim da bi bilo stvarno super da mi se jednom dopusti igrati stvarno ružnu ulogu. “

Kino

Zasad prvo možemo uživati ​​u Janiceinoj ulozi Tattas 2. Zašto bismo svi trebali pogledati film? “To je vrlo lijep obiteljski film koji ste zaista mogli pogledati sa svima. To je uglavnom film u kojem ćete se puno smijati”, kaže Janice o nadolazećem filmu.

De Tattin 2 možete pogledati u kinima od 14. prosinca!

Slika: NL slika

admin/ author of the article

Ja sam talentirani i kreativni novinar specijaliziran za pisanje članaka. Moj zadatak je istraživanje različitih tema, provođenje intervjua, analiza podataka i stvaranje visokokvalitetnog sadržaja koji privlači pažnju čitatelja i inspirira ih na razmišljanje i akciju

Loading...
Zagreba Lajfhaki