Svetla Ivanova lansirala je interaktivnu knjigu za djecu

Svetla Ivanova napisala je prvu aktivnu i interaktivnu “Čarobnu knjigu” za roditelje i djecu. U njemu ćete pronaći preko 30 joga asana i vježbi disanja utkanih u bajkovito putovanje.

Knjiga govori o putovanju krave Mine u Indiju, koja je naučila biti zahvalna za sve što ima i što susreće na svom putu.

To je aktivna priča, prva u nizu knjiga o pjevušećoj jogi, jer djeca i vi možete raditi vježbe i pjevati dok je čitate i gledate. Na zabavan način svakoga uvodi u svijet joge.

Pomoći će djeci da osjete dobrobiti kretanja, da se prisjete domaćih životinja, da upoznaju različite dijelove njihova tijela, da nauče o Indiji i njezinoj kulturi, da razviju osnovne vrline.

Knjiga uključuje više od 30 asana (vježbi) utkanih u priču i korespondirajućih sa životinjama, pokretima i vježbama disanja te 9 popratnih autorskih pjesama Svetle Ivanove i Konstantina Kucheva. Naći ćete ih utkane u povijest lokacija za slušanje putem QR koda koji vodi do pjesama, a uskoro i na disku. Pozitivne afirmacije kod djece razvijaju razne vrline, a opuštanje ih na kraju poziva na potpuno opuštanje. Ilustracije su na preko 40 stranica. Oni su povjereni Mili Ponedeleva-Genova, koja radi i njihov umjetnički postav, a fotograf je Momchil Hristov.

U knjizi sudjeluje oboje Svetline djece – Viktor (8 godina) i Stella (5 godina), koji demonstriraju asane.

Pogodan je kako za djecu (3-12 godina) i roditelje, tako i za učitelje u vrtićima i školama te instruktore joge za djecu.

Prva službena premijera u Sofiji je u “Muzeiku”, gdje Svetla podučava jogu za djecu od njegovog otvaranja. Događaj je ove subote – 20.05 od 11.00-12.00. u muzejskoj čitaonici. Sat je potpuno besplatan, ali uz prethodnu prijavu.

***

Svetla Ivanova je pjevačica i spisateljica koja se jogom bavi od svoje 15. godine. Certificirana je instruktorica joge u nizu disciplina. Podučava hatha jogu, ashtangu, vinyasa flow, jogu za trudnice i djecu. Tvorac je projekta pjevušeće joge za djecu u kojem vješto spaja glazbu i jogu. Diplomirala je “Predškolsku pedagogiju” i “Pop i jazz glazbu”. Izdani su DVD-i s praksama – za buduće majke, za oporavak nakon poroda, za roditelje i djecu te joga kod kuće.

admin/ author of the article

Ja sam talentirani i kreativni novinar specijaliziran za pisanje članaka. Moj zadatak je istraživanje različitih tema, provođenje intervjua, analiza podataka i stvaranje visokokvalitetnog sadržaja koji privlači pažnju čitatelja i inspirira ih na razmišljanje i akciju

Loading...
Zagreba Lajfhaki