Svjetska kampanja Food Revolution slavi se iu Bugarskoj




Foto: iStock/Gulliver

Pokret Food Revolution Day, koji se temelji na Zakladi za hranu Jamieja Olivera, središte je kampanje koja će se održati diljem zemlje 19. i 20. svibnja 2017.

Cilj kampanje je poboljšati kvalitetu hrane koju djeca jedu, ali ne samo. Poticanje različitih inicijativa u različitim dijelovima svijeta, u nastojanju da se promiče zdrava prehrana među svim dobnim skupinama, s obzirom na postojeću izravnu povezanost između kvalitete života i hrane.

U Bugarskoj inicijativa nalazi svoj nastavak u skupini entuzijasta, ambasadora pokreta “Food Revolution Day”.

Njihova misija je uvjeriti sve koji su odgovorni za ono što stavljaju na stol, koji žele poboljšati svoje prehrambene navike i ponuditi ideje kako to učiniti.

Na našoj stranici na informacije, znanja i recepte dijele svi zainteresirani za inicijativu. Nadaju se da će stvoriti zajednicu kojoj će se pridružiti škole, restorani, bugarski farmeri, tvrtke i mediji, kao i svi drugi koji cijene i aktivno rade na ponudi kvalitetne hrane i zdravog načina života.

Tijekom akcije održat će se više od 40 kulinarskih radionica u 13 gradova u zemlji na kojima će djeca naučiti kako brzo i jednostavno pripremiti zdravu hranu za sebe i svoju obitelj.

Jedna od njih je kreativna kulinarska radionica za djecu i roditelje Sophie Yotove iz Foodie Boulevarda u hotelu Metropolitan. Održat će se od 13 sati uz izravni prijenos .

admin/ author of the article

Ja sam talentirani i kreativni novinar specijaliziran za pisanje članaka. Moj zadatak je istraživanje različitih tema, provođenje intervjua, analiza podataka i stvaranje visokokvalitetnog sadržaja koji privlači pažnju čitatelja i inspirira ih na razmišljanje i akciju

Loading...
Zagreba Lajfhaki