Natalia Kobilkina s besplatnim festivalom

Natalija Kobilkina organizira besplatni festival 16. srpnja u dvorani Sofija u Intepredu. Naziva se „Ja sam kreator svog života“ i sadržavat će 7 seminara.

U prvoj polovici dana zaronit ćete u teme poput Kako upravljati svojom energijom, Kako imati više prilika i novca u svom životu, Kako saznati koja je moja misija i Kako prevladati teške situacije.

U drugom poluvremenu saznat ćete Kako zavesti suprotni spol, Kako izgraditi sretnu vezu i Kako biti prava boginja. I na kraju, Natalia će vas naučiti kako stvoriti stvarnost svojih snova.

Festival će se održati u dvorani Sofia u Interpredu. Bit će i online prijenos uživo i moći ćete nas gledati s bilo kojeg mjesta u svijetu. Morate se samo registrirati putem e-pošte da biste dobili poveznicu za pristup. Registracija je također potrebna kako bi vaše mjesto zaživjelo jer je broj mjesta ograničen.

admin/ author of the article

Ja sam talentirani i kreativni novinar specijaliziran za pisanje članaka. Moj zadatak je istraživanje različitih tema, provođenje intervjua, analiza podataka i stvaranje visokokvalitetnog sadržaja koji privlači pažnju čitatelja i inspirira ih na razmišljanje i akciju

Loading...
Zagreba Lajfhaki