Kako se nositi s prekidom prema vašem horoskopskom znaku

Svima nam se to dogodilo – prekid, praznina, rupa u srcu, osjećaj da ne znamo kako nastaviti sa svojim životom.

Naravno da znamo da će i ovo proći, ali dok traje užasno je. Evo nekoliko savjeta kako se nositi s prekidom ovisno o vašem horoskopskom znaku. Jer znamo da koliko god se opirali zvijezdama one su jače od nas.

OVAN: Krenite na put sami

Ti si divlja, neovisna žena. Vjerojatno ste slobodni jer ste prevarili ljubav svog života nasumičnom ljubavnom vezom. Stoga vam je potrebno malo vremena koje ćete provesti sami sa sobom i sabrati svoje misli.

Otiđite nekamo, doživite avanturu i sjetite se tko ste zapravo. Planinarenje, rafting, spavanje pod zvijezdama – sve ono što će vas natjerati da ponovno otkrijete svoju neovisnost i uživate u njoj.

Bik: Počastite se dizajnerskom odjećom

Kada Bik voli, on misli da je to za cijeli život i mnogo pati u razdvojenosti. Ali postoji jedna stvar koja bi mu pomogla da ozdravi u svakoj situaciji – obnovljena dizajnerska garderoba.

Vi ste materijalist, s ukusom za luksuz i finije stvari u životu. Zato pripremite svoju kreditnu karticu i trčite do najbližeg butika! Kupujte sofisticiranu odjeću od luksuznih tkanina. Kada sirova svila dotakne vašu golu kožu, znat ćete da je zacjeljivanje počelo.

Blizanci: Ošišajte se

Nije tajna da ekscentrični i nemirni Blizanci vole promjene. A ovo je pravo vrijeme za promjenu.

Drastično promijenite frizuru. Skratite dužine, obojite pramenove u ružičasto ili boju lavande, možete čak i obrijati glavu. Uz kosu ćete ošišati i loše uspomene. I u svakom slučaju ćeš biti seksi. Ovo je tvoja tajna.

Rak: Posjetite terapeuta

Rakovi su izuzetno osjetljiva bića. Ne vjeruju lako i osjećaju se izdano kada netko izda njihovo povjerenje.

Ali znate što će pomoći? Posjet terapeutu. Netko s kim možeš razgovarati, isplakati se, doprijeti do dubine svoje duše. Ništa vas neće učiniti boljim od izlijevanja emocija.

Lav: Pronađite privremenog ljubavnika koji vas obožava

Prekrasni ste i kraljevski i volite da vas obožavaju. Vi stojite na zlatnom pijedestalu u životu i to zaslužujete – na kraju krajeva, vi ste jedan od najjačih znakova u zodijaku. A kada te ostave, tvoj bijes je ogroman jer nitko nema pravo tako se ponašati prema tebi!

Nađi privremenog ljubavnika, po mogućnosti mlađeg, koji će te obožavati, govoriti ti kako si lijepa i vratiti ti samopouzdanje da si najljepše stvorenje pod suncem.

Bit će to privremeno jer ćete na kraju dana trebati nekoga da vas izazove. Ali dok ste u ovom ranjivom stanju, potreban vam je pokorni mačić da biste učili od snažne lavice.

Djevica: Prihvatite kreativan projekt

Za razliku od ostalih znakova, Djevice razmišljaju realno. Da, slomljeno srce je neugodna stvar, stoga morate svoje misli usmjeriti u nekom ugodnijem smjeru.

Uključite svoje organizacijske sposobnosti u rad na projektu. Ali neka to ne bude poslovni projekt, jer je vaša prosudba još uvijek zamagljena osjećajima. Bolje da je nešto kreativno. Tako će se osjećaji koji vas plaše transformirati u nešto kontrolirano.

Vaga: Nabavite kućnog ljubimca

Vage vole ljubav zbog ljubavi. Od nje žele puno dati i dobiti. Ali trenutno te nema nigdje.

Vjerojatno želite odmah pronaći novog ljubavnika, ali opet ćete upasti u niz drama, a to nije dobro za vas, vjerujte.

Umjesto toga, nabavite kućnog ljubimca s kojim ćete obasuti svu tu ljubav. Otiđite u najbliže sklonište za životinje i udomite malog, slatkog psića za maženje u samotnim noćima.

Škorpion: Seks protiv boli

Kao što znamo, Škorpion je najseksi znak u zodijaku. Seksualnost je njegova snaga i središte njegovog postojanja.

A trenutno je seks ono što vam treba. Pretvorite bol i ljutnju u seksualnu energiju i seksajte se dok ne osjetite ništa. Možda zvuči nepromišljeno, ali ovo je ono što će vam zaista pomoći.

Strijelac: zabava do zore

Strijelci su vesele, društvene i zabavne životinje za zabave. Vi ste kraljevi noćnog života i ovo je najbolji način da prebrodite bol.

Odjenite svoju najblistaviju haljinu, idite u najbučniji klub i opustite se na plesnom podiju. Bolje da te bole noge od plesa nego srce od rastanka. Život je prekratak da bismo patili i ne uživali u njemu.

Jarac: Postanite mentor problematičnom tinejdžeru

Jarci su ozbiljni, organizirani i vrijedni divljenja. Stalo im je do drugih i savršeni su u tome. Pravo je čudo da bi itko želio prekinuti vezu s Jarcem, ali kada se to dogodi, tu organizacijsku energiju treba usmjeriti u nešto novo.

Ali nemoj dopustiti da to bude novi dečko. Još uvijek si previše ranjiv za to. Bolje pronađite nekog problematičnog tinejdžera kojeg ćete savjetovati i voditi. To će vam dati novi osjećaj svrhe i smisla.

Vodenjak: Budite zvijezda vlastitog showa

Vodenjaci su zvijezde. Oni su stvarno neovisni, ne nužno neovisni kao većina nas. Toliko neovisni da si ne dopuštaju ni vezivanje.

Ali ipak se dogodilo i sada se osjećate kao da vas siječe tupi nož. Ne brinite, vrijeme je da se vratite tamo gdje pripadate – u središte pažnje. Jedan ste od najkreativnijih predstavnika zodijaka i vrijeme je da postanete zvijezda.

Ribe: Gledajte tužne filmove i plačite

Ribe su izuzetno krhke i ranjive. Kad im je srce slomljeno, jako pate, a alkohol i droga samo će pogoršati stvari.

Zato odjenite svoju najudobniju pidžamu, sjednite na kauč i gledajte tužne filmove kako biste mogli isplakati svu tu tugu. I nazovi prijatelja da te grli dok plačeš sljedećih nekoliko mjeseci. Možda zvuči depresivno, ali nakon toga ćete se vratiti pročišćeni, snažni i spremni ponovno voljeti.

admin/ author of the article

Ja sam talentirani i kreativni novinar specijaliziran za pisanje članaka. Moj zadatak je istraživanje različitih tema, provođenje intervjua, analiza podataka i stvaranje visokokvalitetnog sadržaja koji privlači pažnju čitatelja i inspirira ih na razmišljanje i akciju

Loading...
Zagreba Lajfhaki