5 stvari koje trebate reći svojoj djevojci nakon prekida




Foto: iStock/Gulliver

Svi smo doživjeli prekide, a to definitivno nije ugodan osjećaj. Jedemo sladoled, pijemo vino i gledamo sretne slike s bivšim dok kutija maramica polako ponestaje.

U takvim trenucima stvarno nam treba prijatelj na čijem ramenu možemo isplakati i dati nam hrabrosti da sve bude u redu.

Postoji nekoliko važnih stvari koje joj morate reći kako bi se osjećala jačom. Evo tko su oni:

Dajte si vremena da se izliječite

Reći svojoj djevojci da neko vrijeme bude sama odlična je ideja. Neka sve emocije izađu na vidjelo. Naše tijelo mora odgovoriti na šok i razočaranje koje doživljavamo kako bismo krenuli naprijed. Dajte joj do znanja da nema određenog vremena za ozdravljenje. Pustite je koliko god treba da stane na noge, a vi ćete biti uz nju cijelo vrijeme.

Sve će biti u redu

Neka tvoja djevojka zna da će i ovo proći. Ponekad najjednostavnije riječi mogu ljudima donijeti najviše mira. Život ide dalje i ona će opet biti sretna!

Ne kontaktiraj ga

Očito je da je svaki prekid drugačiji i drugačije završava. Ako stvari među njima nisu dobro završile, zamolite je da ga ne kontaktira. Mora sam otkriti što propušta. Njezini pokušaji samo će produljiti i zakomplicirati proces ozdravljenja.

Znajte svoju cijenu

Tijekom prekida djevojke mogu pasti u depresiju i početi se preispitivati ​​jesu li dovoljno dobre, pametne… Ne dopustite da vaša djevojka krene tim putem. Dajte joj do znanja koliko je posebna i divna.

Tako je trebalo biti

Recite joj da nema smisla pitati “Što ako…”. Nakon što su prekinuli, tako je bilo suđeno. S vremenom će vidjeti da je sve to za njeno dobro.

admin/ author of the article

Ja sam talentirani i kreativni novinar specijaliziran za pisanje članaka. Moj zadatak je istraživanje različitih tema, provođenje intervjua, analiza podataka i stvaranje visokokvalitetnog sadržaja koji privlači pažnju čitatelja i inspirira ih na razmišljanje i akciju

Loading...
Zagreba Lajfhaki