Majke koje nose bebe preuzimaju South Park




Foto: iStock/Gulliver

Veliko je uzbuđenje među majkama koje nose sling, ergonomski ruksak ili neku drugu vrstu nosiljke za svoju bebu povodom organiziranog Fash Moba. „Mame koje nose dijete preuzimaju South Park“, koje će se održati 14. svibnja, u nedjelju, u South Parku u Sofiji. Pozivaju se sve mame nosilice sa svojom djecom koje poznaju tehniku ​​nošenja ili žele naučiti više o njoj. Okupljanje je na rasporedu u 10.30 sati, u Južnom parku, na aleji sa uličnom teretanom, pored spomenika sa golubovima.

Ideja o Flash Mobu nastala je jer su svi svjesni koliko je važno da majke i djeca imaju priliku u potpunosti uživati ​​u svakoj šetnji parkom, planinom ili samo u kupovini. Ali ako su dostupna samo dječja kolica, to je često teško postići. Babywearing je opcija koja se može bolje upoznati, posebno dobrobiti za bebu i roditelje. Dokazano je da nošenje dovodi do boljeg razvoja i poboljšava zdravlje bebe, da bebe koje se nose manje plaču i brže uče. Prednosti za roditelje su neosporne – jamči im mir i oslobađa im ruke.

Flash Mob “Baby-carrying moms take over South Park” poziva sve aktivne mame sa svojim bebama, u naramenicama ili ergonomskim ruksacima 14. svibnja u 10:30 sati da se pridruže zabavi i inspirativni program:

10:30 h – okupljanje u aleji sa uličnom teretanom, pored spomenika sa golubovima

10:45 sati – zagrijavanje na obližnjoj livadi

10:45 – 11:45 – proba za Flash Mob “Trudnice preuzimaju South Park” s koreografkinjom Valentinom Nedevom i njezinim timom

11:50 – 12:00 – izvlačenje nagradne igre za elastičnu remen “Kaya”

12:00 – 12:15 – priprema i početak Flash Mob-a “Majke nosilice osvojile South Park”.

U nagradnoj igri za elastični sling može sudjelovati svaka mama koja ostavi oba imena u kutiji za nagradnu igru ​​i sudjeluje u flash mobu “Trudnice preuzimaju South Park” u vrijeme izvlačenja nagrada.

Tate također imaju izazov podržati svoje najmilije snimanjem i dijeljenjem snimke inspirativnog i prekrasnog spektakla dronom koji će trajati samo 5 minuta! Oslanja se na njihovu pomoć u očuvanju video snimaka iz zraka prekrasnih koreografija desetaka rasplesanih majki.

admin/ author of the article

Ja sam talentirani i kreativni novinar specijaliziran za pisanje članaka. Moj zadatak je istraživanje različitih tema, provođenje intervjua, analiza podataka i stvaranje visokokvalitetnog sadržaja koji privlači pažnju čitatelja i inspirira ih na razmišljanje i akciju

Loading...
Zagreba Lajfhaki