Ako nema te kvalitete, nemojte se udati za njega




Foto: iStock/Gulliver

Upoznati muškarca svojih snova – jedinog za kojeg se želite udati – nije lak zadatak.

Većina djevojaka ima prilično dugačak popis poželjnih osobina. I kako kažu, morate poljubiti puno žaba prije nego što upoznate Princa.

Možete imati veze s mnogo muškaraca, ali susret sa srodnom dušom ovisi o sudbini. Morate biti na pravom mjestu u pravo vrijeme. Oboje morate biti spremni. Imati međusobnu privlačnost, kemiju, osjećati da ste suđeni jedno za drugo. Sve bi trebalo doći prirodno, stoga se nemojte previše truditi. Ako to učinite, onda se stvari ne bi trebale događati.

Trebali biste slobodno razgovarati, imati slične interese i nastaviti razmišljati o njemu.

Svatko traži nešto drugo u svom partneru, ali postoje neke zajedničke osobine za koje mislimo da bi naš budući suprug trebao posjedovati.

1. Ima izvrstan smisao za humor

On bi vas svakako trebao nasmijati od srca. Da te mogu nasmijati i u najtežim trenucima, kad ti se cijeli svijet čini crnim.

2. Pouzdan je

Kad kaže da će doći, sigurno će biti. Naravno, hitne situacije se događaju, ali komunikacija je iznimno važna. Otkazivanje dogovorenog sastanka ili kašnjenje nisu baš dobre navike. Žena će sigurno pobjeći od muškarca na kojeg se ne može osloniti.

3. Pošten je i vjeran

Ne može postojati zdrav odnos ako nema povjerenja između partnera. Ako ga uhvatite u laži, bolje raskinite vezu. Naravno, postoje i male, bijele laži koje možemo prihvatiti.

4. Izuzetno je pažljiv jer to želi

Mnoge žene vole biti iznenađene jer time pokazuju da je muškarcu stalo do njih. Osim toga, viteštvo i zabrinutost su super seksi. Ne govorimo o velikim stvarima jer, kao što svi znamo, najvrjednije stvari zapravo nemaju cijenu.

Kad nam muškarac iz vedra neba kupi cvijeće ili nas izvede na večeru bez našeg poticaja, uvijek je lijepo.

5. Nježan je i to pokazuje

U vezi ženu treba tretirati kao kraljicu, a muškarca kao kralja. Nikad ne zaboravite pokazati svoje osjećaje. Zagrljaji, poljupci iznenađenja i držanje za ruke nisu samo u prvih nekoliko mjeseci, oni traju zauvijek.

6. Motiviran je i to je seksi

Nitko ne želi za partnera imati ljenjivca ili cmizdravca. Muškarac koji ima ambiciju stvoriti sjajnu budućnost za vas dvoje svakako je vrijedan toga.

7. Orijentiran je na obitelj

Kada poštuje svoju obitelj i kada je blizu njih, to je znak da će biti dobar otac i muž. O muškarcu možete puno reći po tome kako se ponaša prema ženama u svom životu (majka, sestra, teta, rodbina).

8. Siguran je u sebe i svoje izbore

Muškarac bez samopouzdanja nije privlačan… nikome. Trebao bi znati što želi od života i to podijeliti s vama.

admin/ author of the article

Ja sam talentirani i kreativni novinar specijaliziran za pisanje članaka. Moj zadatak je istraživanje različitih tema, provođenje intervjua, analiza podataka i stvaranje visokokvalitetnog sadržaja koji privlači pažnju čitatelja i inspirira ih na razmišljanje i akciju

Loading...
Zagreba Lajfhaki