5 slavnih osoba čije Guinnessove knjige rekorda niste poznavali

Jeste li znali da mnoge slavne osobe imaju svoje male rekorde koji su uvršteni u Guinnessovu knjigu rekorda.

Neki od njih ciljano su htjeli ostaviti “povijesni trag” o sebi, dok su drugi dospjeli slučajno.

Primjerice, slavni glumac Dwayne Johnson dva puta je ušao u Guinnessovu knjigu rekorda: prvi rekord je bio da je pripremio najveću količinu dipa, a drugi rekord je bio kada je napravio 105 selfija u samo 3 minute.

No slavni reper Eminem ušao je u Guinnessovu knjigu upravo zbog svog talenta. Ovaj čovjek je repovao 1560 riječi na pjesmu Rap God u 6 minuta.

Jedna od ključnih figura u svijetu sporta, nogometaš svjetske klase Ronaldo uspio je steći 186 milijuna pretplatnika, zbog čega su njegovo ime i mali rekord uvršteni u Guinnessovu knjigu.

5 slavnih osoba čije Guinnessove knjige rekorda niste poznavali

Slava Guinnessa nije mimoišla i Jackie Chanu vjerojatno nije teško pogoditi koji mu je točno rekord. Izveo je najveći broj vratolomija u kinu.

Jennifer Lawrence također se proslavila svojim glumačkim umijećem i uvrštena je u knjigu kao akcijska glumica s najvećom zaradom u kinu.

Fotografija: Pixabay

Provjereno od strane urednika

admin/ author of the article

Ja sam talentirani i kreativni novinar specijaliziran za pisanje članaka. Moj zadatak je istraživanje različitih tema, provođenje intervjua, analiza podataka i stvaranje visokokvalitetnog sadržaja koji privlači pažnju čitatelja i inspirira ih na razmišljanje i akciju

Loading...
Zagreba Lajfhaki