6 savjeta za svakodnevni seks




Foto: iStock/Gulliver

Sve zahtijeva pažljivu pripremu i određena pravila ponašanja. Isto vrijedi i za redoviti seksualni život. Nije potrebno prekidati postojanost, samo pokušajte u svoje navike uvesti neka pravila koja će zadržati svjetlinu odnosa. Kako bi se ovo trebalo dogoditi?

1. Uvedite seksualna iskustva u svoj dnevni raspored. Učinite to tiho. Odlučite da ćete svakog četvrtka imati romantične večere ili ćete se posvetiti seksu. I neka to postane obvezno pravilo bez obzira na količinu problema.

2. Ne rješavajte kućanske stvari u spavaćoj sobi. Pretvorite spavaću sobu u udobno gnijezdo, gdje nema mjesta za djecu i mačke, svađe i međusobna potraživanja. Shvatite da ne razjašnjavate svoj odnos u krevetu i ne pokušavajte u njemu riješiti svoje financijske probleme.

3. Kupite pravo donje rublje. Od lijepog donjeg rublja počinje redoviti seksualni život. Nosite ga svakako, muškarci su nesvjesno impresionirani ženskim donjim rubljem i vrlo često ono bude povod za divlju noć.

4. Higijena – stalni partner ne otkazuje epilaciju niti tuširanje. Samo u tom položaju osjećat ćete se ugodno i nećete se bojati spontane intimnosti. I ne zaboravite na kontrolu zdravlja. Nitko nije poništio migraciju bakterija zbog neopranih zubi tijekom oralnog seksa.

5. Razgovarajte u krevetu. Razumljivo je da s vremenom nemate puno toga za reći jedno drugome, ali bliskost vam omogućuje da podijelite svoje seksualne fantazije, snove ili želju da isprobate nešto novo.

6. Isključite uobičajeno, rutinu. Mala iznenađenja, iznenađujući scenariji presvlačenja, seksualne igračke i eksperimentiranje neće vam smetati. Pokažite interes za seks i stalno radite na vezi.

Izvor bgnes

admin/ author of the article

Ja sam talentirani i kreativni novinar specijaliziran za pisanje članaka. Moj zadatak je istraživanje različitih tema, provođenje intervjua, analiza podataka i stvaranje visokokvalitetnog sadržaja koji privlači pažnju čitatelja i inspirira ih na razmišljanje i akciju

Loading...
Zagreba Lajfhaki