Potencijalni varalice: 5 tipova muškaraca koji su to

Izdaja ne jača odnos u paru, samo uništava sve. Činjenica je da nakon izdaje partneri prestaju vjerovati jedno drugome.

Postaju sumnjičavi i cijelo vrijeme brinu je li u sindikatu sve u redu. Svatko od para može prevariti, ali najčešće to čini muškarac.

Treba napomenuti da neće svaki mladić razmišljati samo o tome kako imati aferu sa strane i sakriti je od svoje žene. Samo dečki iz nekoliko kategorija skloni su varanju.

Čovjek s kukom

Takav mladić je siguran u sebe, sigurno zna da će uspjeti. U ljubavnoj sferi nije skroman. Čovjek s kukom može imati nekoliko romana odjednom, jer on zna kako prići dami, kako je osvojiti.

Ali u isto vrijeme neće doživjeti jake osjećaje, neće se ni za koga vezati. Takvom tipu će se činiti da ljubav nameće ograničenja njegovoj slobodi, što on ne može tolerirati.

par
Fotografija: Pixabay

Gospodin

Za muškarca u ovoj kategoriji broj djevojaka neće biti važan. Bit će mu važna kvaliteta odnosa. Džentlmen će biti aktivan u društvu, sretat će samo bistre mlade dame i na neki način će se s njima natjecati u broju partnerica.

Takav mladić neće imati dugotrajne afere sa strane. Igrat će se samo s osobom koja mu se sviđa, a zatim se vratiti svojoj ženi, čekajući sljedeću priliku za zabavu.

Narcis

Takvom čovjeku žena treba samo “za pokazivanje”. Narcis treba stalnu potvrdu svoje ljupkosti i privlačnosti.

Imat će afere sa strane, komunicirat će s velikim brojem žena. Od svih će tražiti komplimente i pohvale. S mladim damama koje to neće dati, narcis će brzo prekinuti vezu.

Čovjek u svakom smislu

Mladić ovog tipa stalno će govoriti o svojoj poligamiji. Takav tip brine o javnom mnijenju, procjenama prijatelja i drugova.

Nastojat će izvojevati osobne pobjede, osvajati mlade dame, kako bi se kasnije mogao hvaliti svojim podvizima. Smatra da tako pokazuje svoju muškost.

Uz sve to, muškarac iz ove kategorije cijenit će svoju obitelj. Ako ga zastrašite razvodom, više se neće zauzimati ni na čijoj strani.

Posmatrač

Nastojat će spojiti ženu i ljubavnicu, kako bi između njih izbio sukob. Nakon ovoga će se takva mlada osoba skloniti i pogledati što se događa.

Ako se pokaže da je ljubavnica udana, tada će se tip ovog tipa početi natjecati s njezinim mužem. Ovako će dodati okus svom životu.

Djevojka koja ne želi biti stalno nervozna i zabrinuta ne bi trebala povezivati ​​svoj život s muškarcima iz gore navedenih kategorija. Neće moći ostati vjerni, često će varati i time uzrujati partnera.

Provjereno od strane urednika

admin/ author of the article

Ja sam talentirani i kreativni novinar specijaliziran za pisanje članaka. Moj zadatak je istraživanje različitih tema, provođenje intervjua, analiza podataka i stvaranje visokokvalitetnog sadržaja koji privlači pažnju čitatelja i inspirira ih na razmišljanje i akciju

Loading...
Zagreba Lajfhaki