6 klišeja iz romantičnih komedija o kojima potajno sanjamo




Foto: iStock/Gulliver

Postoje određene stvari koje želimo da muškarci čine za nas. Izmišljamo priče u svojim glavama i nadamo se da će jednog dana postati istina, iako se to nikada ne dogodi. Izmišljamo scenarije u kojima se osjećamo kao u filmu Nicholasa Sparksa jer smo mi žene romantična bića (čak i ako to ponekad ne priznajemo).

Evo popisa najčešćih romantičnih ženskih fantazija za koje bismo željeli da ih ostvarite.

1. Nenadano nas posjetiti

Na prvi pogled može zvučati suludo pojaviti se na nečijim vratima bez zvona, ali ponekad je to dobra ideja. Zamislite da ste se posvađali s djevojkom i ona se vrati kući iscrpljena od posla i života općenito. Razmišlja o onome što je rekla da je možda bilo pogrešno i o onome što si rekao da ju je povrijedilo. Ali kad dođe do vrata, vidi te kako je čekaš, spreman da se pomiriš.

Zašto je ovo dobra ideja? Jer mi žene se uvijek nadamo da ćete učiniti nešto više. Navikli smo da muškarci govore svašta, ali nikada to zapravo ne čine. Kao što Disneyjeva Ljepotica i zvijer kaže: “Uobičajene stvari koje muškarci daju ženama – cvijeće, slatkiše, obećanja koja nemaju namjeru održati .

Muka nam je i umorni smo od toga, stoga je doći na naša vrata i pokazati nam da vam je doista stalo jedna od najljepših stvari koje možete učiniti za nas.

2. Da nam organizira bijeg iznenađenja

Ponekad rutina preuzme vlast i čarolija u vezi počne nestajati. Gdje je nestao plamen? Kako da ga vratimo? Možda sve što trebate je da malo pobjegnete zajedno.

Ako ste u vezi kao Ross i Rachel iz Prijatelja i stalno ste okruženi drugim ljudima, ponekad je dobro imati malo vremena samo za vas dvoje, bez pritiska drugih ljudi. Odvezi nas na neko mirno mjesto izvan grada gdje smo samo mi. Voljeli bismo doći kući i reći nam “Uzmi nešto prtljage i idemo.” Ne morate nam ni reći gdje idemo, neka to bude iznenađenje. Iznenadili biste se koliko će ovo dobro funkcionirati za naš par.

3. Idite kući ranije

Kad odeš za vikend s dečkima, nedostaješ nam. Da, znamo da vam je zabavno, ali što ako se odlučite vratiti dan ranije? Iznenadite nas na vratima jer smo i vama nedostajali? Vjerujte, ovo će nas pucati u sedmo nebo.

4. Juri nas do aerodroma

Da, znamo da je to užasno otrcano i da je u svakom filmu, ali trčanje za nama kad idemo na dugo putovanje jedna je od naših najvećih fantazija. Zašto? Jednostavno je.

Romantične komedije ostavile su nas u uvjerenju da ako nas muškarac lovi do aerodroma, sigurno nas voli. Možda bi nam želio reći da smo njegov punjač za telefon nesvjesno stavili u prtljagu, ali na ovaj način osjećamo se kao princeze. Znamo da ne živimo u romantičnoj komediji, ali ipak – učinite to barem jednom!

5. Da nam ostavite bilješke

Sjećate li se onog tužnog filma “PS Volim te”? Pa, možete učiniti nešto slično za nas. Ostavite nam male bilješke posvuda – u džepu jakne, u knjizi, uz kavu. Volimo pronalaziti ovakve stvari jer nam to pokazuje da ste mislili o nama tijekom dana. Da, slanje poruka bez razloga je lijepo, ali je otrcano. Rukom pisane bilješke bolja su opcija jer su osobnije i odvojili ste vrijeme da ih napišete.

6. Da se brine o nama

Kada smo bolesni ili je ono doba mjeseca kada se sklupčamo u loptu, plačemo i želimo nekoga ubiti – čuvajte nas. Skuhaj nam juhu ili čaj, pomazi nas po kosi, zagrli nas. U ovim trenucima želimo osjetiti tvoju blizinu i podsjetiti nas da smo uvijek lijepi u tvojim očima – bez obzira na to što sada izgledamo i osjećamo se kao mrtvi. Brinut ćemo se o vama kada se razbolite.

Budite naši vitezovi u sjajnom oklopu, a mi ćemo vas zauzvrat tretirati kao kraljeve. Mali detalji iznimno su važni u vezi. Neće vam oduzeti puno vremena ni energije, ali učinit će da se osjećamo voljeno, zbrinuto i cijenjeno. Zauzvrat ćemo vam uzvratiti gestom i… tko zna, možda ostvarimo neke od vaših najluđih fantazija.

admin/ author of the article

Ja sam talentirani i kreativni novinar specijaliziran za pisanje članaka. Moj zadatak je istraživanje različitih tema, provođenje intervjua, analiza podataka i stvaranje visokokvalitetnog sadržaja koji privlači pažnju čitatelja i inspirira ih na razmišljanje i akciju

Loading...
Zagreba Lajfhaki