Ah! Bankzitters-Raoul sudjeluje u filmu Najpametnija osoba

Svaki tjedan možemo pogledati novu epizodu YouTubea Benchsitteri. Od preživljavanja 24 sata u Schipholu do najbizarnijih natjecanja u jelu: ništa nije previše ludo za dečke s YouTube kanala. Također sudjelovanje u Najpametnija osoba ne, kao što Bankzitter dokazuje Raoul de Graaf.

YouTube karijera

U najnovijoj epizodi Najpametnija osoba na jednom od mjesta pojavio se novi kandidat, Raoul de Graaf. Za one koji ne poznaju Raoula, evo malog opisa: Raoul je jedan od YouTubera popularnog kanala De Bankzitters. Na društvenim mrežama je već mnogo godina, jer je 2010. Raoul otvorio svoj prvi YouTube kanal: FC Roelie. Postao je viralan kada je snimio gaming video s poznatim YouTuberom DusDavidGamesom.

Godine 2015. Raoul je upoznao druge YouTubere na Fifa turniru, a dvije godine kasnije, 2017., sedam YouTubera osnovalo je kanal De Bankzitters. Ostali sjeditelji na klupi su: Janje Matija, Robbie van de Graaf, Koen van Heest i Milo ter Reegen. De Bankzitters sada ima više od 860.000 pretplatnika.

Sudjelovanje

Ovaj tjedan Raoul je pozvan da nam se pridruži Najpametnija osoba, na oduševljenje brojnih YouTuberovih pratitelja. “Naprijed FC Roelie” i “Imam puno povjerenja u ovo”, kaže publika na Instagramu. Hoće li Raoul uspjeti doći do finala? U svakom slučaju, pripremao se tako što je puno igrao aplikaciju. On također ukazuje da misli da bi bilo zabavno ako Maarten (van Rossem, ur.) jednom posjećuje De Bankzitters na natjecanju u jelu. Ah!

Izvor: JFK | Slika: NL Image, Instagram

admin/ author of the article

Ja sam talentirani i kreativni novinar specijaliziran za pisanje članaka. Moj zadatak je istraživanje različitih tema, provođenje intervjua, analiza podataka i stvaranje visokokvalitetnog sadržaja koji privlači pažnju čitatelja i inspirira ih na razmišljanje i akciju

Loading...
Zagreba Lajfhaki