Djevojčica je u nekoliko minuta pojela 2,5 kilograma majoneze i oborila svjetski rekord

Nedavno je Guinnessova knjiga rekorda zabilježila prilično čudan i neobičan rekord koji je postavila djevojka po imenu Michelle Lesko.

Odavno je poznata po dobrom apetitu, a prema Međunarodnoj federaciji brze prehrane u ovoj kategoriji nalazi se na 9. mjestu u svijetu.

Osim toga, često sudjeluje u gastronomskim natjecanjima, gdje treba jesti puno i brzo.

Još jedno takvo natjecanje završilo je tako da je djevojka ušla u Guinnessovu knjigu rekorda jer je u samo 3 minute pojela gotovo 2,5 kilograma majoneze.

Inače, Michelle općenito ima puno rekorda, primjerice jednom je zdjelicu tjestenine pojela za manje od 26,69 sekundi – što je definitivno rekord, a također je najbrže na svijetu pojela hrenovku bez korištenja ruke – otprilike 21,60 sekundi.

Djevojčica je u nekoliko minuta pojela 2,5 kilograma majoneze i oborila svjetski rekord

Štoviše, djevojka uopće ne zna što je višak kilograma, jer ju je, prema njezinim riječima, priroda obdarila vrlo brzim metabolizmom.

Fotografija: Pixabay

Provjereno od strane urednika

admin/ author of the article

Ja sam talentirani i kreativni novinar specijaliziran za pisanje članaka. Moj zadatak je istraživanje različitih tema, provođenje intervjua, analiza podataka i stvaranje visokokvalitetnog sadržaja koji privlači pažnju čitatelja i inspirira ih na razmišljanje i akciju

Loading...
Zagreba Lajfhaki