Seks prema raspoloženju




Foto: iStock/Gulliver

Želje muškaraca uvelike ovise o raspoloženju i događajima koji su se dogodili. Stoga vam predlažemo da vidite kakav mu seks pokloniti ovisno o njegovom duševnom stanju i seksualnom raspoloženju.

Životinjski seks

Cvilio je o igranju karata ili o pobjedi svog omiljenog nogometnog tima. Žudi da se osjeća pobjedničkim i pomalo predatorskim. Pružite mu životinjski seks, ali ga prvo natjerajte da vas malo lovi. Postupno skinite odjeću, odmičući se od njega. Kad vas sustigne, reagirajte kao uhvaćeni plijen ili nekim prljavim nagovještajem. Nemojte eksperimentirati s pozom, već mu se prepustite stisnute uza zid i nogu omotanih oko njegova struka.

Senzualni seks

Muškarci postaju sentimentalni kada dožive nešto novo – skok padobranom, posjet novoj destinaciji. Uzbuđuje ih i strah nakon što shvate što se moglo dogoditi prije samo nekoliko minuta – da nije stisnuo kočnicu na vrijeme ili da se poskliznuo na rubu provalije. U takvim slučajevima muškarac je sklon opuštenijem i senzualnijem seksu uz poljupce i dodire. Koristite položaj da budete na njemu, ali licem u lice, ljubeći se i milujući jedno drugo.

Lijeni seks

Uzrujan je zbog propalog posla, kazne ili svađe sa šefom. Dajte mu priliku da se opusti kroz seks gdje može leći. Navedite ga da legne ili sjedne na kauč i počnite ga maziti. Kad se dovoljno uzbudi, sjednite na njega, ali leđima. Pa će vas on zauzvrat maziti i diviti se oblinama vaših leđa.

Izvor bgnes

admin/ author of the article

Ja sam talentirani i kreativni novinar specijaliziran za pisanje članaka. Moj zadatak je istraživanje različitih tema, provođenje intervjua, analiza podataka i stvaranje visokokvalitetnog sadržaja koji privlači pažnju čitatelja i inspirira ih na razmišljanje i akciju

Loading...
Zagreba Lajfhaki