Kako da upoznam svoju ljubav ako sam daleko od modela: sve je moguće

Suvremeno društvo postavlja stroge standarde ljepote i uspjeha koji uključuju kult tijela i poštivanje društvenih normi i očekivanja.

Što učiniti djevojke koje nemaju manekenski izgled ili idealne crte lica?

Svaka žena želi biti voljena i sretna, stvoriti vlastitu obitelj.

Međutim, to je moguće postići samo ako prestanete procjenjivati ​​sebe i svoja postignuća sa stajališta stereotipa i počnete se doživljavati kao jedinstvenu osobu, a ne prema općeprihvaćenim standardima ljepote.

Kako pronaći ljubav ako nisam model

Prvo, prestanite idealizirati.

Par
Fotografija: © Belnovosti

Što prije shvatite da prinčevi na bijelom konju, koji svoju srodnu dušu nose u naručju i svu svoju snagu posvećuju ljubavi i brizi za svoju odabranicu, postoje samo u bajkama, prije ćete sebi pronaći partnera.

Ne postoje idealni ljudi – odlučite što vam je važnije: ljubav, financijsko bogatstvo ili pun razumijevanja. Malo je vjerojatno da ćete uspjeti upoznati osobu koja bi imala sve zahtjeve odjednom, stoga pravilno postavite prioritete i krenite u potragu.

Drugo, iskreno procijenite sebe – ne samo svoj izgled, već i svoju inteligenciju.

Ne biste trebali pokušavati skočiti preko glave – vjerojatno ćete izgledati glupo i nepristojno.

Muškarci biraju svojim očima, i to je istina, ali samo u početku – ako djevojka ne može ponuditi ništa intelektualno i ne može čak ni voditi razgovor, malo je vjerojatno da će biti moguće izgraditi vezu.

Stoga, budite ono što jeste, ponašajte se prirodno, bez imitiranja i uljepšavanja, i vidjet ćete da će vam se muškarci privlačiti.

Ranije smo pisali kako muškarac može usrećiti ženu.

Provjereno od strane urednika

admin/ author of the article

Ja sam talentirani i kreativni novinar specijaliziran za pisanje članaka. Moj zadatak je istraživanje različitih tema, provođenje intervjua, analiza podataka i stvaranje visokokvalitetnog sadržaja koji privlači pažnju čitatelja i inspirira ih na razmišljanje i akciju

Loading...
Zagreba Lajfhaki